Britanicii îi consideră pe francezi mai sexy şi mai eleganţi

Britanicii care locuiesc în Franţa consideră că francezii sunt mai sexy, mai svelţi şi mai eleganţi, dar mai puţin inteligenţi şi mai puţin amuzanţi decât ei, potrivit unui sondaj publicat vineri de o revistă anglofonă cu sediul în Franţa.

68 afișări
Imaginea articolului Britanicii îi consideră pe francezi mai sexy şi mai eleganţi

Britanicii îi consideră pe francezi mai sexy şi mai eleganţi (Imagine: Mediafax Foto)

Circa 71% din cei 1.000 de britanici care au participat la sondaj consideră că fraţuzoaicele sunt mai sexy decât englezoaicele, 56% le consideră mai seducătoare, 66% cred că ele sunt mai elegante, iar 92% spun că femeile din Franţa sunt mai svelte decât doamnele din Marea Britanie.

În ceea ce priveşte bărbaţii francezi, 59% dintre britanicii chestionaţi îi consideră mai sexy şi mai eleganţi, 84% spun că sunt mai svelţi, iar 47% sunt de părere că bărbaţii francezi sunt mai seducători decât cei britanici.

Cu toate acestea, peste două treimi dintre britanicii care locuiesc în Franţa consideră că francezii - bărbaţi şi femei - sunt mai puţin inteligenţi decât ei. Peste 80% dintre britanici susţin că francezii au simţul umorului mai puţin dezvoltat, potrivit acestui sondaj realizat de revista anglofonă TheFrenchPaper, cu sediul în regiunea Charente, cu un tiraj de 35.000 de exemplare.

Contrar unei idei foarte răspândite în Marea Britanie, francezii sunt consideraţi politicoşi, chiar "mai politicoşi decât britanicii", de 70% dintre participanţii la acest sondaj. 90% dintre persoanele chestionate au declarat că au fost acceptate de vecini şi de comunitate, chiar şi atunci când încă nu cunoşteau niciun cuvânt în limba franceză. Două treimi dintre britanicii care nu vorbeau limba lui Molière în momentul stabilirii lor în Franţa au declarat că s-au simţit bine primiţi de către francezi.

Peste 200.000 de britanici trăiesc în prezent în Franţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici