Britney ar putea juca într-un film cu scene sadomasochiste (Video)

Britney Spears, care în prezent se ocupă de înregistrarea noului său album, ar putea face parte din distribuţia peliculei cu tentă sadomasochistă "The Knoxville Carjacking Party", un film bazat pe un fapt real, despre doi tineri răpiţi şi omorâţi în Tennessee, în 2007, potrivit music-news.com.

55 afișări
Imaginea articolului Britney ar putea juca într-un film cu scene sadomasochiste (Video)

Britney ar putea juca într-un film cu scene sadomasochiste (Video)

Potrivit unei surse apropiate producătorilor filmului, artista în vârstă de 26 de ani se află în ultima fază a negocierilor privind un rol în "The Knoxville Carjacking Party", bazat pe povestea reală a doi studenţi, care au fost răpiţi, violaţi şi ucişi în statul american Tennessee, anul trecut.

Aceeaşi sursă spune că este posibil ca Britney, mamă a doi copii, să nu fie în stare să suporte "intensitatea" unora dintre scenele sexuale prevăzute în film.

"The Knoxville Carjacking Party" are multe scene sexuale sadomasochiste. Despre Britney se crede că se poate descurca cu o scenă de sex normală, însă acestea sunt intense. Ar trebui să îşi crească performanţele actoriceşti pentru a putea face faţă unora dintre aceste scene", potrivit unui membru al echipei filmului.

În 2007, Channon Gail Christian, în vârstă de 21 de ani, şi prietenul său în vârstă de 23 de ani, Christopher Newsom, au fost descoperiţi morţi, iar autorităţile consideră că aceştia au fost răpiţi şi ucişi, după ce au fost chinuiţi timp de două zile, în perioada 6 - 8 ianuarie.

Rolul acesta nu ar fi primul în cariera lui Britney. În 2002, artista a a interpretat un rol în filmul cu adolescenţi "Crossroads".

Vedeta trebuia să joace personajul Daisy Duke în "Cursa din Hazzard", însă rolul a fost dat rivalei sale, Jessica Simpson.

De asemenea, de la începutul acestui an, Spears a avut două apariţii scurte în serialul "How I Met Your Mother" şi a fost foarte lăudată de critici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici