Video Britney s-a măritat în secret cu paparazzo Adnan Ghalib (video ProTv)

O publicaţie americană susţine că Britney Spears s-a măritat în secret, în Mexic, pe 9 ianuarie, cu iubitul său, fotograful Adnan Ghalib, dar că această căsătorie nu este valabilă, pentru că paparazzo este încă însurat cu o altă femeie, informează dailymail.co.uk.

2 afișări

Publicaţia Star a citat o sursă apropiată cuplului: "În timp ce erau în Mexic, s-au căsătorit". Aceeaşi sursă se pare că a spus: "Când Britney a acuzat-o recent pe mama sa că «s-a culcat cu soţul ei», nu se referea la Kevin (Federline, n.r.), ci la Adnan".

Dacă ştirea este adevărată, înseamnă că Britney s-a căsătorit doar la câteva zile după ce, la începutul lunii ianuarie, aceasta a fost transportată la spital cu o ambulanţă, pentru o evaluare psihiatrică, în urma unei dispute legate de custodia copiilor rezolvate cu ajutorul poliţiei. Spears a petrecut atunci o zi şi jumătate în spital.  Publicaţia Star adaugă, însă, că această căsătorie nu ar fi legală, pentru că Adnan ar fi încă însurat cu AzLynn Berry. După ce şi-a dat seama de acest lucru, Britney mai întâi l-a părăsit pe Adnan şi apoi i-a dat acestuia suma de 250.000 de dolari pentru a grăbi procedurile de divorţ.

Din cauza problemelor personale cu care Spears s-a confruntat în ultima vreme, cântăreaţa a mai fost internată încă o dată, pentru câteva zile, la începutul lunii februarie, în secţia de psihiatrie a spitalului UCLA, la cererea psihiatrului său.  

Pe 1 februarie, un judecător din Los Angeles a pus-o pe Britney Spears sub curatela tatălui său, Jamie Spears, care a devenit şi administratorul averii cântăreţei. Decizia judecătorească îi dă lui Jamie Spears autoritate aproape totală pentru a se ocupa cum crede de cuviinţă de fiica sa şi pentru a-i administra averea. Acest tip de procedură are loc atunci când un tribunal stabileşte că un individ major nu este capabil să se îngrijească singur.

Toate aceste scandaluri au avut loc pe fondul bătăliei judiciare pentru stabilirea custodiei celor doi copii pe care cântăreaţa îi are cu fostul său soţ, Kevin Federline. În prezent, Federline deţine tutela copiilor, Sean Preston, în vârstă de 2 ani, şi Jayden James, în vârstă de 1 an, iar Spears nu are nici măcar dreptul să-şi viziteze copiii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici