Britney Spears a scăpat de închisoare

Cântăreaţa americană Britney Spears, acuzată de fugă de la locul unui accident care a avut loc pe 6 august, a scăpat de o pedeapsă de până la şase luni de închisoare după ce a încheiat o înţelegere cu proprietarul vehiculului avariat, informează AFP.

2 afișări
Imaginea articolului Britney Spears a scăpat de închisoare

Britney Spears a scăpat de închisoare

Cântăreaţa în vârstă de 25 de ani continuă să fie cercetată pentru conducere cu permisul suspendat în urma unui alt accident, potrivit poliţiei din Los Angeles.

Pe 21 septembrie, Spears a fost pusă sub acuzaţie pentru fugă de la locul accidentului şi conducere fără permis valabil, după un incident care a avut loc în apropiere de Los Angeles. Pe 6 august, vedeta a fost filmată în timp ce încerca să-şi parcheze maşina. Spears a lovit o maşină din parcare, după care a plecat ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Proprietarul vehiculului avariat a raportat incidentul pe 9 august.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici