Britney Spears ar putea reveni pe scena muzicală

Britney Spears, starul muzicii pop, încearcă să revină pe scena muzicală, cu o apariţie la gala premiilor MTV Video Music de anul acesta, artista apărând în clipuri promoţionale ale ceremoniei alături de gazda evenimentului, Russell Brand, potrivit bbc.co.uk.

11 afișări
Imaginea articolului Britney Spears ar putea reveni pe scena muzicală

Britney Spears ar putea reveni pe scena muzicală

Potrivit purtătorului de cuvânt al postului MTV, până în acest moment, numai numele lui Lil' Wayne şi al trupei Jonas Brothers apar pe lista artiştilor ce vor fi prezenţi la acest eveniment, urmând ca negocierile cu Spears să se încheie în curând.

Premiile MTV Video Music vor avea loc pe 7 septembrie, la Los Angeles.

În clipul promoţional, Brand o întreabă pe Britney dacă îi ştie numele, iar aceasta răspunde: "Russell Brown". Brand îi spune artistei că numele lui va fi, în curând, şi al ei.

Britney a revenit pe scena muzicală, după trei ani de pauză, în 2007, tot la gala MTV Video Music Awards.

Mult trâmbiţata întoarcere de anul trecut a cântăreţei a fost ridiculizată după ce Britney a apărut pe scenă îmbrăcată ca o dansatoare de strip-tease, într-un costum cu bikini negru şi cizme lungi cu toc, şi a început să mimeze versurile noului ei single "Gimme More".

Apariţia acesteia a fost intens criticată, însă a devenit cel mai discutat moment artistic din cadrul ceremoniei de anul trecut. Din acest motiv, cântăreaţa a mai luat o pauză în carieră de un an.

Cântăreaţa s-a confruntat în ultimul an cu foarte multe probleme judiciare, sentimentale şi emoţionale, însă, în prezent, ea pare să îşi fi revenit, ducând o viaţă discretă şi lucrând la noul ei material discografic, potrivit presei americane.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici