Video Britney Spears ar putea să-şi piardă copiii din cauza drogurilor

Britney Spears ar putea să-şi piardă fiii după ce fostul său bodyguard, chemat ca martor în procesul de stabilire a custodiei copiilor intentat de Kevin Federline, fostul soţ al cântăreţei, a declarat că aceasta consumă regulat droguri, transmite Reuters.

1 afișare

Gloria Allred, avocata lui Tony Barretto, o fostă gardă de corp a lui Spears, a declarat că este uimită din cauză că acesta nu a fost chestionat în cadrul procesului, deşi comentariile lui despre comportamentul cântăreţei au fost incluse în dosarul de stabilire a custodiei copiilor.

În august, Kevin Federline a cerut custodia unică a celor doi copii - Sean Preston, în vârstă de 22 de luni, şi Jayden James, în vârstă de 10 luni - din cauza comportamentului excentric al cântăreţei, care ar putea pune în pericol viaţa acestora. După divorţul cuplului, finalizat în iulie, custodia copiilor a fost împărţită în mod egal între cei doi foşti soţi.

Barretto a indicat în declaraţia ataşată la dosar că a lucrat pentru Spears din martie, de când aceasta a părăsit clinica de dezintoxicare, până pe 17 mai.

"Clientul meu este gata să depună mărturie despre problemele lui Spears legate de exhibiţionism, consum de droguri şi ameninţarea securităţii copiilor în perioada care a urmat externării sale din clinică", a declarat Allred.

Avocatul lui Federline, Mark V. Kaplan, a declarat că nu este un lucru neobişnuit ca avocaţii pârâtului să refuze să chestioneze un martor surpriză. "Câteodată avocaţilor nu le place chestionarea încrucişată, pentru că nu pot evalua consecinţele răspunsurilor", a declarat acesta. Kaplan a refuzat să comenteze rezultatele audierilor, dar a spus că Federline nu doreşte să obţină mai mulţi bani de la Spears. Avocatul a mai spus că o nouă audiere va avea loc la mijlocul lunii noiembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici