Britney Spears caută cumpărător în Rusia pentru vila sa din Beverly Hills

Cântăreaţa americană Britney Spears caută cumpărător în Rusia pentru vila sa din Beverly Hills, SUA, apelând în acest sens la agenţia imobiliară Doki, informează RIA Novosti.

20 afișări
Imaginea articolului Britney Spears caută cumpărător în Rusia pentru vila sa din Beverly Hills

Britney Spears caută cumpărător în Rusia pentru vila sa din Beverly Hills

"Agentul cântăreţei, care se ocupă de vânzarea locuinţei acesteia din Beverly Hills, contează pentru vâzare pe clienţii ruşi bogaţi, cunoscuţi pentru investiţiile de prestigiu în imobiliare", se arată într-un comunicat al agenţiei imobiliare Doki.

Vila Renaissance, care are o suprafaţă de 870 de metri pătraţi, situată pe un teren de 2.436 de metri pătraţi, numără şase camere şi şapte săli de baie. Totodată, casa are o piscină, un spa şi o terasă pentru grătar.

La ora actuală, casa este evaluată la suma de 6,5 milioane de dolari.

"Tentativele precedente de a vinde vila din Beverly Hills la preţul de 7,9 milioane de dolari au eşuat", se mai arată în comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici