Video Britney Spears nu mai are dreptul să-şi viziteze copiii

Cântăreaţa americană Britney Spears a pierdut dreptul de a-şi vizita copiii, a căror custodie a fost încredinţată, la sfârşitul lunii septembrie, fostului său soţ, Kevin Federline, pentru că nu a respectat toate cerinţele judecătorului care se ocupă de acest caz, informează Reuters.

1 afișare

Ordinul emis de judecătorul Scott Gordon nu dă detalii despre motivele pentru care fostului star pop în vârstă de 26 de ani i s-a retras dreptul de a-şi vizita copiii.

Decizia a fost luată de judecător după ce, cu o zi înainte, fostul soţ, Kevin Federline, a cerut o audiere de urgenţă.

În urmă cu două săptămâni, Gordon a decis să-i retragă temporar custodia celor doi copii ai săi în favoarea fostului soţ, Kevin Federline. Cântăreaţa a obţinut ulterior dreptul de a-şi vizita copiii, Sean Preston, în vârstă de doi ani, şi Jayden James, în vârstă de un an, şi de a petrece o noapte pe săptămână cu aceştia în prezenţa unei terţe persoane.

Pe 8 august, Kevin Federline a cerut custodia unică a celor doi copii din cauza comportamentului excentric al cântăreţei, care ar putea pune în pericol viaţa acestora. După divorţul cuplului, finalizat în iulie, custodia copiilor a fost împărţită în mod egal între cei doi foşti soţi.

Potrivit avocatului cântăreţei, judecătorul Scott Gordon i-a reproşat lui Spears că a condus maşina fără a avea un permis valabil şi că nu s-a supus unor teste antidrog pentru a demonstra că nu mai ia substanţe interzise, încălcând astfel o decizie judiciară dată la mijlocul lunii septembrie.

O nouă audiere în procesul de stabilire a custodiei copiilor a fost programată pe 26 octombrie. Judecătorul a atenţionat-o pe Spears că, din cauza comportamentului turbulent afişat de ea în ultimul an, ar putea să piardă definitiv custodia copiilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici