Britney Spears, plasată sub curatela logodnicului ei Jason Trawick

Curatela impusă în februarie 2008 cântăreţei Britney Spears, care permite tatălui artistei să administreze averea acesteia până când aceasta îşi regăseşte echilibrul psihic şi emoţional, a fost modificată: Jamie Spears va împărţi rolul de tutore cu logodnicul fiicei sale, Jason Trawick.

384 afișări
Imaginea articolului Britney Spears, plasată sub curatela logodnicului ei Jason Trawick

Britney Spears, plasată sub curatela logodnicului ei Jason Trawick (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit site-ului TMZ.com, judecătorul care se ocupă de acest dosar a admis deja modificarea regimului de curatelă, instaurând o cogestiune între Jason Trawick şi Jamie Spears.

Această modificare pare un bun compromis pentru cântăreaţa americană, care spune că se simte pregătită să îşi reia controlul asupra finanţelor şi propriei vieţi şi doreşte ca justiţia americană să ridice cât mai repede regimul de curatelă.

Potrivit unei surse citate de site-ul Purepeople.com, tutela va rămâne însă în vigoare pentru încă o perioadă.

"Se pare că această tutelă nu pare deloc pe punctul de a fi ridicată, iar acest fapt o disperă pe Britney, care este neputincioasă în faţa situaţiei. Ea a susţinut de atunci (de la impunerea curatelei, n.r.) două turnee mondiale care au avut un succes uriaş, s-a logodit şi negociază pentru a participa la o emisiune de televiziune foarte populară (negocierile pentru participarea ei în juriul ediţiei americane a emisiunii «X Factor» sunt în derulare, n.r.). Ce ar trebui să mai facă pentru a dovedi lumii întregi că este pregătită pentru a-şi recupera autonomia? Graţie unei petiţii pe care o vor semna toţi apropiaţii lui Britney, curatela ar putea fi ridicată la sfârşitul anului, dar nu mai devreme", afirmă aceeaşi sursă.

Cântăreaţa se află sub curatela tatălui ei, Jamie Spears, din februarie 2008, el preluând, totodată, rolul de administrator al averii acesteia, iar comportamentul ei este monitorizat de un judecător.

Cântăreaţa Britney Spears a fost plasată sub curatela tatălui său după ce comportamentul ei a avut de suferit, în urma unor eşecuri pe plan artistic, personal şi juridic. Britney Spears a pierdut custodia asupra celor doi copii ai ei, cu fostul soţ, dansatorul Kevin Federline, în 2008, după ce a fost internată în spital pentru evaluare psihiatrică, după o serie de căderi nervoase.

Potrivit declaraţiilor recente ale avocaţilor artistei - care între anii 2000 şi 2005 a fost cântăreaţa cel mai bine plătită din lume -, starea de sănătate mintală a acesteia s-a îmbunătăţit considerabil în ultimii ani. Artista americană şi-a lansat pe 25 martie 2011 cel de-al şaptelea album de studio, intitulat "Femme Fatale", promovat printr-un turneu mondial, care a avut mare succes.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici