Britney Spears rămâne sub curatela tatălui ei pe o perioadă nedeterminată

Britney Spears va rămâne sub curatela tatălui său, Jamie Spears, pe o perioadă nedeterminată, potrivit deciziei luate, marţi, de un judecător din Los Angeles.

13 afișări
Imaginea articolului Britney Spears rămâne sub curatela tatălui ei pe o perioadă nedeterminată

Britney Spears rămâne sub curatela tatălui ei pe o perioadă nedeterminată (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Jamie Spears şi un avocat din Los Angeles au fost numiţi administratorii averii lui Britney Spears în luna februarie, după ce starul pop fusese de două ori internată pentru evaluare psihiatrică.

Decizia judecătorească ce-i îi dă lui Jamie Spears autoritate aproape totală pentru a se ocupa cum crede de cuviinţă de fiica sa, în vârstă de 26 de ani, şi pentru a-i administra averea urma să expire pe 31 decembrie, dar marţi, în urma unei audieri cu uşile închise, judecătorul a prelungit hotărârea pe perioadă nedeterminată.

Acest tip de procedură are loc atunci când un tribunal stabileşte că un individ major nu este capabil să se îngrijească singur. Britney Spears va putea să ceară în viitor ca această hotărâre judecătorească să fie anulată.

"Această decizie este necesară şi justă pentru că afacerile deţinute sunt complexe, pentru că vedeta are numeroase proprietăţi financiare, dar şi pentru că poate fi uşor influenţată", a declarat judecătorul Reva Goetz care se ocupă de acest caz.

Din luna februarie şi până în prezent, Britney Spears şi-a schimbat complet atitudinea şi modul de viaţă. A ajuns la o înţelegere cu fostul ei soţ, Kevin Federline, în privinţa custodiei copiilor, a lansat piesa de succes "Womanizer", a înregistrat un nou album, a câştigat trei MTV Video Music Awards şi se pregăteşte pentru un nou turneu mondial, primul după cel din 2004.

Potrivit unor surse apropiate artistei, avocaţii acesteia au fost cei care au sugerat ca Britney să rămână sub curatela tatălui său. Prin această strategie, cântăreaţa speră să aibă şanse mai mari de a recâştiga custodia fiilor ei, Sean Preston, în vârstă de 3 ani, şi Jayden James, în vârstă de 2 ani.

Britney Spears este una dintre artistele cu cel mai mare succes financiar din ultimul deceniu, dar a făcut prima pagină a ziarelor în 2006 şi 2007 în urma a numeroase gafe şi acţiuni bizare. Cântăreaţa s-a ras pe cap în public, a urmat mai multe cure de dezintoxicare, a fost frecvent fotografiată fără lenjerie intimă şi a purtat de multe ori o perucă portocalie.

Săptămâna trecută, Spears a reuşit să evite o condamnare penală pentru un incident rutier din 2007, când a fost surprinsă conducând prin Los Angeles fără să deţină un permis valabil de conducere pentru statul California.

Womanizer

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici