Video Britney Spears, ridiculizată pentru prestaţia de la gala premiilor MTV

Britney Spears a revenit pe scena muzicală cu o interpretare play-back extrem de ironizată, duminică, la ceremonia de decernare a premiilor MTV Video Music, după trei ani de pauză în care s-a făcut remarcată doar prin comportamentul excentric, informează Reuters.

1 afișare

Mult trâmbiţata întoarcere a cântăreţei a fost ridiculizată după ce Britney a apărut pe scenă îmbrăcată ca o dansatoare de strip-tease, într-un costum cu bikini negru şi cizme lungi cu toc, şi a început să mimeze versurile noului ei single "Gimme More".

"Toată lumea ştia că Britney făcea play-back pentru că, de obicei, dansa foarte mult. Dar acum abia s-a mişcat. A fost rău. A fost jenant. Şi mi-a plăcut acest lucru", a declarat Perez Hilton, celebrul blogger american monden.

Actriţa de comedie Sarah Silverman nu a avut niciun pic de milă pentru Spears. Silverman s-a întors pe scenă după ce Spears a terminat de cântat şi a declarat că cei doi copii ai cântăreţei sunt "cele mai adorabile greşeli pe care le veţi vedea vreodată".

Cântăreaţa, care a vândut 76 de milioane de albume în lumea întreagă, a decis să facă o pauză în carieră în 2004, după ce s-a căsătorit cu dansatorul Kevin Federline. Spears a devenit mama a doi copii şi apoi a intentat divorţ de Federline, la sfârşitul anului 2006. În prezent, Spears şi fostul soţ sunt implicaţi într-o aprigă bătălie juridică asupra custodiei celor doi copii ai lor. Divorţul celor doi s-a finalizat în iulie, iar la începutul lunii august, Federline a cerut custodia unică a celor doi copii, din cauza comportamentului excentric al cântăreţei, care ar putea pune în pericol viaţa micuţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici