Britney Spears s-a întors la şcoală şi ia lecţii de "pre-algebră"

Cântăreaţa americană Britney Spears a luat decizia de a reveni pe băncile şcolii şi de a urma un curs de "pre-algebră", pentru a putea să îl ajute pe fiul ei cel mare, Preston, în vârstă de nouă ani, să îşi facă temele, informează contactmusic.com.

350 afișări
Imaginea articolului Britney Spears s-a întors la şcoală şi ia lecţii de "pre-algebră"

Britney Spears s-a întors la şcoală şi ia lecţii de "pre-algebră" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Fiii mei merg la o şcoală care este cu adevărat foarte grea, iar în această săptămână a trebuit să stau cu ei timp de trei ore pentru a-i ajuta să îşi rezolve temele", a spus vedeta americană.

"Unele dintre exerciţii erau grele pentru mine. Anul viitor, când Preston va intra în clasa a cincea, va face pre-algebră, iar eu am început deja să urmez un curs de pre-algebră. Aşadar, voi şti cum se rezolvă acele exerciţii", a adăugat Britney Spears.

Cântăreaţa în vârstă de 33 de ani, care mai are un fiu, Jayden, în vârstă de opt ani, cu fostul ei soţ Kevin Federline, spune că a implementat în familia ei un sistem de recompensare pentru cei doi fii ai săi.

"Dacă vor primi multe note de 10, vor primi o jucărie pe lună. Preston mi-a cerut deja o creştere a alocaţiei sale săptămânale - 10 dolari sau 20 de dolari pe săptămână -, însă asta rămâne de văzut", a adăugat cântăreaţa.

Britney Spears, care are de şase luni o relaţie cu producătorul de televiziune Charlie Ebersol, spune că şi-ar dori să aibă încă un copil "în viitor".

"Mi-ar plăcea să mai am un copil. Sunt foarte mulţumită de cei doi fii pe care îi am, dar poate voi mai avea unul în viitor", a declarat vedeta americană pentru revista People. Întrebată dacă şi-ar dori o fetiţă, cântăreaţa a răspuns: "Mi-ar plăcea foarte mult o fetiţă, o copie mai mică a mea. Ar fi amuzant!".

Britney Spears, în vârstă de 33 de ani, una dintre cele mai apreciate cântăreţe pop ale anilor '90, a susţinut în ultimele luni o serie de concerte la Las Vegas, care au fost bine primite de public şi criticii de specialitate. Recent, artista americană a anunţat că a decis să prelungească această serie de show-uri din Las Vegas - denumită "Britney: Piece Of Me" - până în anul 2017.

Britney Spears se află sub curatela tatălui ei, Jamie Spears, din februarie 2008, el preluând, totodată, rolul de administrator al averii acesteia, iar comportamentul ei este monitorizat de un judecător, după ce cântăreaţa a avut o serie de episoade depresive. Tot în 2008, Britney Spears a pierdut custodia asupra celor doi copii ai ei, Sean Preston şi Jayden James. Însă, de atunci, Britney Spears a reuşit să îşi reabiliteze imaginea şi să îşi relanseze cariera muzicală, începând cu lansarea albumului "Circus", în decembrie 2008. Spears a obţinut şi o apariţie specială în serialul de comedie "Glee", după un turneu mondial de succes în 2009. În martie 2011, cântăreaţa şi-a lansat cel de-al şaptelea album de studio, "Femme Fatale", din care single-ul "Hold It Against Me" a ocupat prima poziţie în topul Billboard Hot 100.

Cel mai recent album al cântăreţei, intitulat "Britney Jean", al optulea de până acum, a fost lansat pe 3 decembrie 2013 şi conţine piese realizate în colaborare cu Will.i.am, producătorul albumului, rapperul T.I. şi sora mai mică a lui Britney, Jamie Lynn Spears.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici