Britney Spears, scene de sex în noul videoclip - VIDEO

Britney Spears a lansat un nou videoclip, pentru piesa "Criminal", în care apare alături de actualul ei iubit, Jason Trawick în câteva scene de sex.

2625 afișări
Imaginea articolului Britney Spears, scene de sex în noul videoclip - VIDEO

Britney Spears, scene de sex în noul videoclip

Cântăreaţa în vârstă de 29 de ani şi iubitul ei interpretează o variantă modernă a cuplului Bonnie şi Clyde.

Jason Trawick joacă rolul unui bărbat care o salvează pe Britney de iubitul ei abuziv, cu care aceasta se ceartă la începutul videoclipului.

Pe parcurs, relaţia dintre cântăreaţă şi bărbatul interpretat de Jason Trawick devine din ce în ce mai intensă, iar Britney şi iubitul ei din realitate apar în câteva scene de sex.


Aceasta nu este pentru prima dată când Britney Spears îl include pe actualul ei iubit în cariera sa. Recent, cântăreaţa i-a dansat acestuia în poală, în cadrul unui concert.

Jason Trawick, în vârstă de 39 de ani, a cerut-o în căsătorie pe artista americană compunând în onoarea ei o poezie de dragoste şi presărând petale de trandafiri, printre câteva lumânări aromate, pe podeaua vilei lor din Los Angeles.

Britney Spears a fost căsătorită cu dansatorul Kevin Federline, între anii 2004 şi 2008, şi are doi fii cu acesta. Prima ei căsătorie, cu Jason Alexander, celebrată la Las Vegas după o noapte de beţie, a fost anulată după 55 de ore.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici