Britney Spears şi-a început turneul mondial

Cântăreaţa pop americană Britney Spears şi-a început, marţi, primul turneu mondial din ultimii cinci ani cu concert susţinut în oraşul New Orleans (SUA), informează bbc.co.uk.

10 afișări
Imaginea articolului Britney Spears şi-a început turneul mondial

Britney Spears şi-a început turneul mondial

Artista americană a apărut pe scenă în costum de maestru de ceremonii, pentru a deschide un spectacol în care au abundat jongleriile, acrobaţiile şi dansurile inspirate din artele marţiale.

Cântăreaţa a interpretat o serie de piese de pe cel mai recent album al ei, intitulat "Circus", dar şi câteva piese consacrate.

Britney Spears va susţine concerte în 31 de oraşe din America de Nord, după care se va îndrepta spre Europa, unde are programate opt reprezentaţii la Londra, la celebra O2 Arena, în luna iunie.

Cântăreaţa şi-a făcut o intrare spectaculoasă pe scena din New Orleans şi a fost primită cu aplauze puternice din partea publicului. Cu toate acestea, Britney Spears nu a interacţionat cu spectatorii prezenţi la concert, spunând doar "Mulţumesc, New Orleans", la finalul spectacolului de aproape două ore.

Britney Spears - Circus

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici