Britney Spears şi fostul ei soţ, Kevin Federline, fac terapie de cuplu

Britney Spears se gândeşte să se împace cu fostul său soţ, Kevin Federline, cei doi apelând la terapia de cuplu, potrivit unor surse apropiate.

122 afișări
Imaginea articolului Britney Spears şi fostul ei soţ, Kevin Federline, fac terapie de cuplu

Britney Spears şi fostul ei soţ, Kevin Federline, fac terapie de cuplu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Britney părea o cauză pierdută în urmă cu 12 luni, fiind doar o imagine tragică a exceselor. Ea a pierdut custodia celor doi fii ai ei în urma unei avalanşe de scandaluri şi a unei publicităţi dezastruoase, informează site-ul dailymail.co.uk.

Cu toate acestea, starleta pop şi-a revenit remarcabil în ultimele săptămâni, triumfând la MTV Video Awards, pierzând din kilogramele în exces şi făcând astfel un pas înainte în procesul ei de reabilitare a imaginii.

Surse apropiate cuplului spun că Britney şi fostul ei soţ, Kevin Federline, se gândesc să-şi reia relaţia, potrivit publicaţiei National Enquirer.

Cei doi au fost văzuţi mergând la un specialist în terapia de cuplu şi se pare că încearcă să-şi reclădească relaţia pe o bază nouă, sperând totodată să poată să-i crească pe cei doi copii ai lor într-o familie unită. "O parte din terapie implică întâlniri formale între cei doi şi Britney e foarte bucuroasă", a declarat o sursă apropiată. "Ea nu a încetat niciodată să-l iubească pe Kevin şi nici să spere că vor fi din nou împreună", a adăugat aceeaşi sursă. "Şi Kevin încă o iubeşte pe Britney şi, dacă totul merge bine, peste şase luni de consiliere familială, cei doi vor putea să se mute din nou împreună, alături de cei doi băieţi ai lor", a spus aceeaşi sursă.

Căsătoria de trei ani a celor doi s-a terminat printr-un divorţ amar, în iulie 2007, şi a fost urmată de lupta pentru custodia celor doi fii ai lor: Sean Preston, în vârstă de trei ani, şi Jayden James, în vârstă de doi ani. Custodia a fost încredinţată tatălui, Britney având drept de vizitare.

Prietenii apropiaţi spun că lucrurile s-au schimbat după terminarea cazului la tribunal. Cel care a vorbit primul cu Kevin despre împăcarea celor doi a fost tatăl lui Britney, Jamie. Dar în acea perioadă, Kevin nu dorea acest lucru, pentru că el şi Britney încă se luptau pentru custodia copiilor.

Dar Kevin a considerat întotdeauna că pentru cei doi băieţi ar fi cel mai bine ca ei să fie crescuţi de ambii părinţi. El şi Jamie au petrecut săptămâni întregi cautând un consilier familial care să fie potrivit pentru amândoi.

De cealaltă parte, Britney a declarat că e pregătită să facă orice pentru a recâştiga custodia permanentă asupra celor doi fii ai ei. În prezent, aceasta şi-a scos la vânzare casa din Beverly Hills, pentru a se muta mai aproape de Kevin şi de fiii lor.

"Dacă totul va merge bine, se vor muta cu toţii în noua casă a lui Britney", declară aceeaşi sursă. Şi dacă totul merge bine acolo, se gândesc şi să formeze din nou un cuplu, a adăugat aceasta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici