Britney Spears, surprinsă în ipostaze neplăcute (Galerie Foto)

Britney Spears, aflată în turneul mondial în care îşi promovează albumul "Circus", a adoptat pentru concertele pe care le susţine ţinute provocatoare, informează dailymail.co.uk.

194 afișări
Imaginea articolului Britney Spears, surprinsă în ipostaze neplăcute (Galerie Foto)

Britney Spears, surprinsă în ipostaze neplăcute (Imagine: www.dailymail.co.uk)

Într-un concert susţinut în week-end, prinţesa pop a apărut pe un leagăn, cu o atitudine foarte relaxată şi fără a se gândi că ar putea fi observată în ipostaze incomode.

GALERIE FOTO

În show-ul din Newark, New Jersey, Britney nu se afla în cea mai bună formă fizică.

Chiar dacă unii fani nu au fost impresionaţi de artistă, iar criticii s-au arătat surprinşi de show-urile ei, Spears a continuat să danseze plină de energie.

La recentele concerte ale starului pop au fost prezente mai multe celebrităţi precum Madonna sau Natalie Portman.

În cadrul turneului mondial, Britney Spears are programate concerte în 31 de oraşe din America de Nord, după care se va îndrepta spre Europa, unde va avea opt reprezentaţii la Londra.

Citeşte şi:

Britney Spears şi-a început turneul mondial

Cel mai nou videoclip al lui Britney Spears, la "MTV News"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici