Video Britney Spears, transportată la spital, după o dispută cu fostul soţ legată de custodia copiilor

Britney Spears a fost transportată la spital cu o ambulanţă, la câteva ore după ce poliţia a fost chemată la locuinţa cântăreţei pentru a ajuta la rezolvarea unei dispute legată de custodia copiilor pe care îi are cu fostul soţ, Kevin Federline, informează CNN.

1 afișare

Posturile de televiziune din Los Angeles au difuzat imagini care o arată pe Spears în timp ce este transportată cu targa la o ambulanţă şi apoi la spital.

Spears pare a fi conştientă.

Purtătorul de cuvânt din partea poliţiei oraşului Los Angeles, Jason Lee, a declarat că poliţia a fost chemată la locuinţa din Studio City a cântăreţei, vineri, la ora 04.00 GMT, "pentru a rezolva disputa pe căi paşnice şi legale", în conformitate cu decizia luată de judecător cu privire la custodia celor doi copii ai lui Spears şi Federline. Se pare că, iniţial, două ambulanţe au fost chemate ca "măsură de precauţie".

Publicaţia US Weekly  informează că Spears ar fi refuzat să-i predea pe cei doi fii ai său, Sean Preston, în vârstă de doi ani, şi Jayden James, în vârstă de un an, gărzii de corp a lui Federline, aşa cum fusese stabilit anterior.

Fosta "Lolita" a muzicii pop, în vârstă de 26 de ani, a pierdut custodia copiilor săi în octombrie, în favoarea fostului soţ, Kevin Federline, la puţin timp după ce a fost pronunţat divorţul, decizie luată de judecător în urma evaluării comportamentului său haotic: consum de droguri, petreceri, accidente rutiere etc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici