Britney Spears va juca într-un serial TV, în mai

Britney Spears se va întoarce, în mai, pe platourile de filmare ale serialului de televiziune "How I Met Your Mother", în care a avut o apariţie scurtă, într-un episod difuzat în luna martie.

14 afișări
Imaginea articolului Britney Spears va juca într-un serial TV, în mai

Britney Spears va juca într-un serial TV, în mai (Imagine: Mediafax Foto)

Spears se întoarce în serialul "How I Met Your Mother", în rolul unei secretare sexy, Abby, într-un episod care va fi difuzat de postul CBS pe 12 mai.

Apariţia scurtă într-un episod difuzat pe 24 martie a fost foarte lăudată de critici.

Episodul în care a jucat turbulenta cântăreaţă a atras 10,6 milioane de spectatori, audienţa medie a serialului fiind de 8,1 milioane.

Spears, în vârstă de 26 de ani, şi-a câştigat celebritatea în adolescenţă, cu o serie de melodii, precum "Baby ... One More Time", care au devenit hituri mondiale. În 2002, a intrat în elita celor mai bogate staruri din lume, potrivit revistei Forbes, după ce a câştigat într-un an 39,2 milioane de dolari.

Însă, în 2006, viaţa sa a luat o turnură negativă, după destrămarea mariajului cu Kevin Federline. Spears a făcut mai multe cure de dezintoxicare, a pierdut custodia celor doi fii ai săi şi a fost spitalizată pentru evaluare psihiatrică.

În ultimele luni, viaţa lui Spears pare să fi intrat pe un făgaş normal, după ce a fost plasată sub curatela tatălui său şi s-a împăcat cu managerul ei, Larry Rudolph.

Apariţia în sitcomul "How I Met Your Mother" a stârnit speculaţii potrivit cărora Spears s-ar îndrepta spre o carieră în televiziune, mai ales că aceasta nu a fost prima dată când Spears a jucat într-o producţie de acest tip. În martie 2006, turbulenta cântăreaţă a avut o apariţie specială foarte aplaudată într-un episod din "Will & Grace".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici