Britney Spears va plăti despăgubiri unei firme care a dat-o în judecată pentru 10 milioane de dolari

Britney Spears a acceptat să plătească despăgubiri unei companii de marketing care a ajutat-o pe cântăreaţa americană să îşi lanseze o linie de parfumuri produse în colaborare cu brandul Elizabeth Arden, reclamantul solicitând daune în valoare de 10 milioane de dolari.

336 afișări
Imaginea articolului Britney Spears va plăti despăgubiri unei firme care a dat-o în judecată pentru 10 milioane de dolari

Britney Spears va plăti despăgubiri unei firme care a dat-o în judecată pentru 10 milioane de dolari (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Artista americană, în vârstă de 30 de ani, şi tatăl ei Jamie, au fost daţi în judecată, în martie 2011, de compania de management şi consultanţă Brand Sense Partners, la Curtea Superioară din Los Angeles. Reprezentanţii acestei firme susţin că cei doi membri din familia Spears au renegociat într-o manieră ilegală, în 2010, contractul încheiat cu brandul de produse cosmetice Elizabeth Arden, potrivit dailymail.co.uk.

Potrivit noului contract, compania Brand Sense Partners a pierdut dreptul de a încasa 35% din veniturile aduse de linia de parfumuri creată de Britney Spears, denumită "Radiance".

Site-ul TMZ.com afirmă că artista americană a fost de acord să plătească o anumită sumă companiei Brand Sense Partners pentru a pune capăt acelui proces.

Nu este deocamdată cunoscută suma pe care Britney Spears a acceptat să o plătească. Potrivit unor surse, artista va plăti companiei Brand Sense Partners o sumă fixă şi anumite comisioane aferente mai multor ani.

Contractul iniţial de creare şi promovare a acestor parfumuri a fost semnat în 2004.

Britney Spears se află sub curatela tatălui ei, Jamie Spears, din februarie 2008, acesta fiind şi administrator al averii cântăreţei. Totodată, comportamentul ei este monitorizat de un judecător. Cântăreaţa a fost plasată sub curatela tatălui său după ce comportamentul ei a avut de suferit, în urma unor eşecuri pe plan artistic, personal şi juridic. Potrivit declaraţiilor recente ale avocaţilor artistei - care între anii 2000 şi 2005 a fost cântăreaţa cel mai bine plătită din lume -, starea de sănătate mintală a acesteia s-a îmbunătăţit considerabil în ultimii doi ani.

Artista americană şi-a lansat pe 25 martie 2011 cel de-al şaptelea album de studio, intitulat "Femme Fatale".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici