Britney Spears vrea să bea un ceai cu Regina Marii Britanii

Cântăreaţa americană Britney Spears, care se află în prezent în turneu în Marea Britanie, vrea să îi ducă pe cei doi copii ai săi - Sean şi Jayden - la Palatul Buckingham, unde să ia ceaiul cu Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, informează femalefirst.co.uk.

20 afișări
Imaginea articolului Britney Spears vrea să bea un ceai cu Regina Marii Britanii

Britney Spears vrea să bea un ceai cu Regina Marii Britanii (Montaj foto)

"Programul lui Britney a fost nebun din primul moment în care a ajuns în Marea Britanie. Dar nu vrea să plece fără să o viziteze pe regină. Le-a spus asistenţilor că este disperată să îi ducă pe cei doi copii la familia regală. Şi nu îi place să fie dezamăgită. Britney iubeşte tot ce ţine de familia regală, aşa că ar fi un vis devenit realitate", a declarat o sursă apropiată vedetei.

Nu este prima oară când Britney Spears îşi arată admiraţia faţă de familia regală. În 2002, Spears a declarat că Prinţul William a anulat o întâlnire pe care cei doi au stabilit-o după ce au vorbit pe internet.

"Am făcut schimb de e-mail-uri pentru un timp şi urma să vină să ne întâlnim undeva, dar nu s-a mai întâmplat", a declarat cântăreaţa, cu privire la relaţia ei cu Prinţul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici