Britney Spears vrea să fie îngropată lângă Marilyn Monroe

Cântăreaţa americană Britney Spears a vizitat cimitirul Hollywood Forever la sfârşitul săptămânii trecute şi, după ce s-a uitat la mormintele actorilor Marilyn Monroe şi Rudolph Valentino, a decis că vrea să fie îngropată lângă aceştia, informează femalefirst.co.uk.

98 afișări
Imaginea articolului Britney Spears vrea să fie îngropată lângă Marilyn Monroe

Britney Spears vrea să fie îngropată lângă Marilyn Monroe

O sursă apropiată actriţei a declarat pentru cotidianul britanic Daily Star: "Britney este fascinată de Marilyn şi îi vizitează des mormântul. De când viaţa ei a luat-o pe un făgaş normal, a citit multe despre star".

"E fascinată de faptul că Marilyn i-a cerut cosmeticianului său favorit să o facă frumoasă după ce moare şi că actriţa şi-a ales singură locul de înmormântare. După ce Britney a mai văzut şi mormântul lui Rudolph Valentino de la cimitir a spus că vrea şi ea unul", a adăugat aceeaşi sursă.

"Le-a spus asistentelor ei «Voi trăi mult, deci vreau să fiu adusă la cimitirul Forever când voi împlini 101 ani", a mai spus sursa.

De la plasarea sub curatela tatălui ei, măsură care se va menţine până pe 31 iulie, s-au înregistrat progrese în comportamentul cântăreţei.

Astfel, un judecător de la un tribunal din Los Angeles i-a acordat dreptul de a-şi vizita mai des cei doi copii ai săi, în urma unei audieri la care a asistat şi fostul său soţ, Kevin Federline.

De asemenea, Spears a avut o apariţie scurtă într-un episod al serialului "How I Met Your Mother" şi a fost foarte lăudată de critici. Ea se va întoarce pe platourile de filmare ale serialului într-un nou episod, la cererea producătorilor, pentru că prestaţia ei a atras 10,6 milioane de spectatori, audienţa medie a serialului fiind de 8,1 milioane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici