Bruce Springsteen va cânta în pauza finalei Super Bowl (Video)

Bruce Springsteen şi E Street Band vor susţine un recital în pauza finalei campionatului profesionist de fotbal american, Super Bowl, care se va disputa pe 1 februarie 2009, în Tampa, Florida, au anunţat organizatorii evenimentului.

10 afișări
Imaginea articolului Bruce Springsteen va cânta în pauza finalei Super Bowl (Video)

Bruce Springsteen va cânta în pauza finalei Super Bowl (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Anul acesta, peste 148 de milioane de americani au urmărit finala Super Bowl, unde Tom Petty and The Heartbreakers au susţinut un recital.

Finala campionatului profesionist de fotbal american, Super Bowl, se va disputa pe 1 februarie, în Tampa, Florida, şi va fi difuzată de postul de televiziune NBC.

Super Bowl este unul dintre cele mai urmărite evenimente sportive din lume.

Printre artiştii care au cântat în anii anteriori în pauza Super Bowl se numără Michael Jackson, Aerosmith, Diana Ross, Gloria Estefan, Phil Collins, Paul McCartney, U2, Prince şi Rolling Stones.

 

 

 

 

 

 

 

Bruce Springsteen -"Streets of Philadelphia"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici