Bruce Willis a rezolvat pe cale amiabilă disputa cu un prinţ malaysian

Actorul american Bruce Willis a rezolvat pe cale amiabilă disputa cu prinţul malaysian şi compania acestuia, referitoare la o investiţie în valoare de două milioane de dolari într-o fabrică ecologică de cauciuc.

20 afișări
Imaginea articolului Bruce Willis a rezolvat pe cale amiabilă disputa cu un prinţ malaysian

Bruce Willis a rezolvat pe cale amiabilă disputa cu un prinţ malaysian (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Martin Singer, avocatul lui Willis, a declarat că procesul intentat de actorul american a fost rezolvat pe cale amiabilă. El a adăugat că procesul a fost provocat de o lipsă de comunicare între cele două părţi.

Pe 20 noiembrie, Willis l-a dat în judecată pe prinţul Imran Ibni Tuanku Ja'afar şi pe Datuk Vinod B. Sekhar, directorul companiei ecologice Petra Group.

Willis renunţase la profitul iniţial, oferindu-l filialei grupului Petra, Elastomer Technologies, urmând să primească primele tranşe din profit în trimestrul al treilea al anului 2008.

Acest lucru nu s-a întâmplat, iar Willis a decis să îşi retragă investiţia făcută în compania malaysiană.

Ja'afar, Sekhar şi Petra Group i-au plătit actorului american suma de 1,1 milioane de dolari din investiţia iniţială, dar Willis a declarat, când a declanşat acţiunea în justiţie, că diferenţa de 900.000 de dolari nu i-a fost plătită, în ciuda asigurărilor date de firma malaysiană.

Willis a declarat că îşi va menţine poziţia de acţionar în cadrul companiei şi că le urează mult succes în viitor companiei, directorilor ei şi colegilor săi acţionari.

"Continuu să cred în tehnologia ecologică de producere a cauciucului şi în vastul ei potenţial de protejare a mediului înconjurător", a declarat Willis.

Bruce Willis, în vârstă de 53 de ani, a devenit celebru în 1985, cu serialul de televiziune câştigător al unui premiu Emmy "Maddie şi David".

Ulterior s-a impus cu roluri în filme de acţiune, precum celebra serie "Die Hard", "Ultimul samaritean", "Pulp Fiction" şi "Şacalul".

Bruce Willis şi-a lansat, în vara lui 2007, cel mai recent film al său, a patra parte din seria "Die Hard", în care îl încarnează din nou pe poliţistul John McClane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici