Bruce Willis îşi lansează propriul parfum

Actorul american Bruce Willis îşi lansează propria marcă de parfum, după ce a semnat un contract cu compania germană LR Health + Beauty Systems pentru crearea unui parfum bărbătesc care urmează să apară pe piaţă în iulie, informează femalefirst.co.uk.

125 afișări
Imaginea articolului Bruce Willis îşi lansează propriul parfum

Bruce Willis îşi lansează propriul parfum (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Parfumul Bruce Willis va fi foarte masculin şi, începând de la ingrediente şi până la design, prezintă fiecare atribut al starului de la Hollywood: putere, încredere în sine, consistenţă", a declarat Tilo Ploger, CEO al companiei.

Actorul Bruce Willis, în vârstă de 55 de ani, este o altă vedetă care îşi lansează propriul parfum, după nume precum Jennifer Lopez, Victoria Beckham, Kate Moss, Sarah Jessica Parker, Britney Spears sau Beyonce Knowles.

Bruce Willis a devenit celebru în 1985, odată cu apariţia în serialul de televiziune câştigător al unui premiu Emmy "Maddie şi David". Mai apoi, el s-a impus la Hollywood cu roluri în filme de acţiune, precum celebra serie "Greu de ucis", "Ultimul samaritean", "Pulp Fiction" şi "Şacalul".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici