Bruce Willis vrea să doneze unei fundaţii de caritate complexul hotelier pe care îl deţine în Idaho

Bruce Willis intenţionează să doneze unei fundaţii de caritate complexul hotelier Soldier Mountain pe care îl deţine în staţiunea montană Fairfield, din statul american Idaho. Actorul american în vârstă de 57 de ani a cumpărat complexul din acea staţiune destinată sporturilor de iarnă, în anii 1990, într-o perioadă în care s-a mutat în regiune cu fosta lui soţie Demi Moore.

311 afișări
Imaginea articolului Bruce Willis vrea să doneze unei fundaţii de caritate complexul hotelier pe care îl deţine în Idaho

Bruce Willis (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Starul american a scos, totodată, la vânzare reşedinţa sa de lux din Hailey, un oraş aflat la mică distanţă de Fairfield, pentru preţul de 15 milioane de dolari, dar şi clubul său de noapte, The Mint, din aceeaşi localitate, pentru care a cerut 4 milioane de dolari, informează  femalefirst.co.uk.

Potrivit publicaţiei locale Idaho Mountain Express, reprezentanţii organizaţiei Solider Mountain Recreation Association intenţionează să analizeze oferta făcută de actor şi să accepte donaţia.

Staţiunea montană Fairfield se întinde pe o suprafaţă de 4,6 kilometri pătraţi, include numeroase pârtii de schi şi trasee montane marcate şi prezintă o diferenţă de nivel de 434 de metri.

Complexul hotelier Souldier Mountain se adresează în special turiştilor care îşi petrec în vacanţele de iarnă în familie, reprezentând o alternativă pentru staţiunea de lux Sun Valley, aflată la o distanţă de circa 100 de kilometri.

Bruce Willis a devenit celebru în 1985, odată cu apariţia în serialul de televiziune câştigător al unui premiu Emmy "Maddie şi David". Apoi, el s-a impus la Hollywood cu roluri în filme de acţiune, precum celebra serie "Greu de ucis", "Ultimul samaritean", "Pulp Fiction" şi "Şacalul".

Actorul american a putut fi văzut de curând în filmul de acţiune "Eroi de sacrificiu/ The Expendables", de Sylvester Stallone.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici