Bruno Mars, al 10-lea bărbat din istorie care apare pe coperta Playboy. Cine a fost primul bărbat care a apărut pe coperta celebrei reviste - FOTO

Cântăreţul Bruno Mars a devenit cel de-al 10-lea bărbat din istorie care a apărut pe coperta revistei Playboy. În fotografia postată pe copertă, Bruno Mars poartă o jachetă albă şi cântă la chitară, iar Raquel Pomplin, playmate-ul lunii aprilie, pozează într-o ţinută sumară, sprijinindu-se în mâini, în faţa cântăreţului.

884 afișări
Imaginea articolului Bruno Mars, al 10-lea bărbat din istorie care apare pe coperta Playboy. Cine a fost primul bărbat care a apărut pe coperta celebrei reviste - FOTO

Bruno Mars, al 10-lea bărbat din istorie care apare pe coperta revistei Playboy

În articolul dedicat lui Bruno Mars în paginile revistei, artistul spune că legendarul Jimi Hendrix reprezintă pentru el o sursă de inspiraţie, informează contactmusic.com.

"Cred că a fost cel mai mare chitarist din lume. El este motivul pentru care am început să cânt la chitară", a spus Bruno Mars.

În calitate de model pentru coperta revistei Playboy, Bruno Mars calcă pe urmele unor bărbaţi celebri de la Hollywood.

Peter Sellers a fost primul bărbat care a pozat pentru coperta acestei publicaţii, în aprilie 1967.

El a fost urmat de Burt Reynolds (octombrie 1979), Steve Martin (ianuarie 1980), Donald Trump (martie 1990), Dan Aykroyd (august 1993), Jerry Seinfeld (octombrie 1993), Leslie Nielson (februarie 1996), Gene Simmons (martie 1999) şi Seth Rogen (aprilie 2009).

Peter Gene Hernandez, născut pe 8 octombrie 1985, cunoscut sub numele de scenă Bruno Mars, este un cântăreţ, compozitor şi producător muzical american, care i-a avut ca modele pe Little Richards, Elvis Presley şi Michael Jackson. Graţie albumului său de debut, "Doo-Wops & Hooligans", lansat în octombrie 2010, care include piese precum "Just the Way You Are" şi "Grenade", Bruno Mars a primit şapte nominalizări la premiile Grammy 2011, impunându-se la categoria "cel mai bun cântăreţ pop".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici