Bruno Mars va concerta pentru a doua oară la gala Super Bowl - presă

Cântăreţul Bruno Mars a fost invitat să concerteze din nou la gala Super Bowl, la ediţia de anul viitor, după ce artistul american i-a ajutat pe producătorii evenimentului să obţină a doua audienţă din istoria acestui show de televiziune, în 2014, potrivit presei americane, citate de Reuters.

144 afișări
Imaginea articolului Bruno Mars va concerta pentru a doua oară la gala Super Bowl - presă

Bruno Mars va concerta pentru a doua oară la gala Super Bowl - presă

Pe lângă faptul că a fost invitat să susţină un show în pauza finalei campionatului de fotbal american din 2016 - Super Bowl -, Bruno Mars a fost invitat şi să devină "curator" al show-ului, potrivit revistei Billboard, care citează surse din industria muzicală americană.

Acest lucru înseamnă că Bruno Mars, în vârstă de 29 de ani, va avea posibilitatea de a-şi alege singur artiştii pe care doreşte să îi aibă alături de el pe scenă la Super Bowl.

Agentul de presă al cântăreţului Bruno Mars şi reprezentanţii Ligii naţionale de fotbal american (National Football League/ NFL) au refuzat să comenteze informaţia.

A 50-a ediţie a finalei NFL va avea loc în Santa Clara, California, în luna februarie.

Bruno Mars, al cărui single "Uptown Funk!", înregistrat în colaborare cu producătorul Mark Ronson, a fost una dintre cele mai fredonate piese ale verii 2015, i-a adus pe rockerii de la Red Hot Chili Peppers alături de el pe scenă, la gala Super Bowl din 2014. Evenimentul a fost vizionat de peste 115,3 milioane de telespectatori.

Cântăreaţa Katy Perry a depăşit însă performanţa reuşită de Bruno Mars, atrăgând 118,5 milioane de telespectatori în faţa micilor ecrane în acest an, iar show-ul ei a fost cel mai urmărit din istoria galei Super Bowl.

Show-ul din pauza finalei Ligii naţionale de fotbal american (NFL) marchează adeseori un record de audienţă pentru televiziunea americană, iar reclamele difuzate în timpul galei Super Bowl costă până la 4,5 milioane de dolari pentru 30 de secunde de difuzare.

Miza este una uriaşă şi pentru artiştii invitaţi, iar show-ul de la gala Super Bowl a fost asigurat în trecut de nume mari din industria muzicală, precum Michael Jackson, Sting, Paul McCartney, The Rolling Stones, Bruce Springsteen, The Who, Madonna şi Beyonce.

Pentru artiştii invitaţi să susţină un show la gala Super Bowl, acest spectacol se traduce printr-o creştere spectaculoasă a vânzărilor de discuri. Bruno Mars, starul galei Super Bowl din 2014, a beneficiat de o creştere cu 92% a vânzărilor de albume ale sale după spectacolul de anul trecut.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici