Buletinele de vot pentru desemnarea câştigătorilor premiilor Oscar au fost expediate (Video)

Numărătoarea inversă pentru premiile Oscar a început, prin trimiterea de către organizatorii competiţiei, Academia de film americană, a buletinelor de vot către cei 5.800 de votanţi, câştigătorii celebrelor statuete urmând a fi anunţaţi la ceremonia programată pe 22 februarie.

10 afișări
Imaginea articolului Buletinele de vot pentru desemnarea câştigătorilor premiilor Oscar au fost expediate (Video)

Buletinele de vot pentru desemnarea câştigătorilor premiilor Oscar au fost expediate (Video)

Buletinele, care sunt în continuare tipărite pe hârtie, în ciuda dominaţiei exercitate de e-mail şi sms-uri, vor fi returnate Academiei de film americane pe 17 februarie, cu doar câteva zile înainte de gala premiilor Oscar, programată pe 22 februarie.

Voturile vor fi numărate şi centralizate de firma de audit PricewaterhouseCoopers, care va lua toate măsurile de securitate pentru ca numele câştigătorilor premiilor Oscar să nu fie dezvăluite înainte de gală.

Lungmetrajul "Strania poveste a lui Benjamin Button", ce prezintă povestea unui bărbat care se naşte bătrân şi îmbătrâneşte în sens invers, este filmul care a primit cele mai multe nominalizări la premiile Oscar, 13, inclusiv la categoriile "cel mai bun film" şi "cel mai bun actor" (Brad Pitt).

De asemenea, "Slumdog Millionaire", filmul despre un tânăr needucat din mahalalele Indiei care câştigă marele premiu la un concurs de tipul "Vrei să fii milionar", a primit 10 nominalizări. Totodată, povestea activistului pentru drepturile comunităţii gay, "Milk", drama post-Holocaust "The Reader" şi drama politică "Frost/Nixon" au fost nominalizate la categoria "cel mai bun film".

Doar doi angajaţi ai companiei PricewaterhouseCoopers vor cunoaşte identitatea câştigătorilor înainte de gala de decernare a premiilor Oscar, care va fi televizată. Plicurile cu numele câştigătorilor vor fi înmânate prezentatorilor fiecărui premiu cu puţin timp înainte ca aceştia să urce pe scenă, a declarat purtătorul de cuvânt al renumitei firme americane.

Citeşte şi:

Nominalizarea la Oscar - o "recompensă incredibilă" pentru Pitt şi un "privilegiu" pentru Jolie (Galerie Foto)

"Slumdog Millionaire", nominalizat la Oscar pentru cel mai bun film

Strania poveste a lui Benjamin Button

Slumdog Millionaire

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici