Bunica Madonnei a murit la vârsta de 99 de ani

Elsie Mae Fortin, bunica Madonnei, a murit, miercuri, la vârsta de 99 de ani, în reşedinţa ei din oraşul Bay City din statul american Michigan, informează hollywoodreporter.com.

91 afișări
Imaginea articolului Bunica Madonnei a murit la vârsta de 99 de ani

Bunica Madonnei a murit la vârsta de 99 de ani (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit presei americane, Elsie Mae Fortin urma să împlinească peste trei luni vârsta de 100 de ani.

Bunica Madonnei lasă în urma ei patru copii, 36 de nepoţi, 47 de strănepoţi şi şase stră-strănepoţi.

Elsie Mae Fortin s-a implicat în creşterea Madonnei, după ce mama cântăreţei a murit în 1963 din cauza unui cancer mamar. Madonna avea pe atunci cinci ani. Deşi Fortin locuia singură, ea a rămas foarte apropiată de Madonna, care îşi vizita adeseori bunica, petrecând câteva săptămâni de vacanţă în fiecare vară în casa acesteia.

Liz Rosenberg, agentul de presă al cântăreţei, a declarat: "Madonna nu va face nicio declaraţie şi nu va discuta cu presa despre bunica ei. Pentru ea, acest lucru reprezintă o chestiune total privată".

Înmormântarea Elsiei Mae Fortin va avea loc sâmbătă.

Descrisă de numeroase ori drept "una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor", numită şi "Queen of Pop (Regina Pop-ului)", Madonna este şi cea mai bine vândută cântăreaţă a secolului XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 200 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

În august 2009, Madonna a concertat la Bucureşti, în cadrul turneului "Sticky & Sweet".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici