Bush critică violent valorile Hollywood-ului

Preşedintele Statelor Unite, George W. Bush, a criticat virulent industria cinematografică americană, celebră pentru faptul că susţine, în marea sa majoritate, adversarii săi democraţi, informează AFP.

1 afișare
Imaginea articolului Bush critică violent valorile Hollywood-ului

Bush critică violent valorile Hollywood-ului

Atacul a fost suprinzător, pentru că a avut loc în circumstanţe care păreau nepotrivite: în timpul ceremoniei de depunere a jurământului de către şeful de stat major al armatei, amiralul Michael Mullen.

Amiralul nu descinde dintr-o familie de soldaţi cu tradiţie, aşa cum este cazul majorităţii oficialilor militari americani.

"Unii dintre voi ştiu, poate, că părinţii săi făceau parte dintre membrii foarte respectaţi ai comunităţii hollywoodiene şi că aceştia au lucrat pentru mari artişti ai epocii lor", a spus Bush.

"Unii sunt surprinşi când află că amiralul se trage dintr-o familie a showbiz-ului. Pentru că el este modest, ferm şi plin de bun simţ, calităţi pe care nu le prea găseşti printre valorile hollywoodiene", a adăugat preşedintele american.

Tatăl amiralului Mullen a devenit, după cel de-al doilea război mondial şi după o carieră mai puţin strălucită de actor, purtător de cuvânt pentru mari staruri de la Hollywood. El a devenit un nume cu greutate în domeniu, iar soţia sa i-a călcat pe urme.

Casa familiei lui Mullen a servit chiar ca decor pentru o scenă din filmul "Pulp Fiction", în regia lui Quentin Tarantino, potrivit publicaţiei Los Angeles Times.

De cealaltă parte, Bush nu are prea multe legături cu lumea divertismentului, mai ales că marile nume ale Hollywood-ului îşi afişează ostentativ preferinţa pentru adversarii săi democraţi, în special când este vorba de colectarea de fonduri pentru candidaţii la alegerile prezidenţiale din 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici