BZN revine la Bucureşti, pentru un concert pe 6 decembrie. Ce preţuri au biletele

Trupa olandeză BZN revine în România, pentru a susţine un concert la Sala Palatului din Bucureşti, pe 6 decembrie, de la ora 20.00, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

523 afișări
Imaginea articolului BZN revine la Bucureşti, pentru un concert pe 6 decembrie. Ce preţuri au biletele

BZN revine la Bucureşti, pentru un concert pe 6 decembrie. Ce preţuri au biletele

Dacă, duminică, mii de fani români au avut inclusiv şansa de a schimba câteva cuvinte cu idolii lor, în cadrul celor două sesiuni de autografe acordate după fiecare din cele două concerte susţinute la Bucureşti, pe 6 decembrie, admiratorii BZN din România vor trăi alături de Jan şi Anny magia tradiţiilor olandeze de sărbători.

Împătimiţii muzicii anilor '70-'80 vor avea ocazia să asculte live piese celebre precum "Blue Eyes, Blue Eyes", "Dance Dance" şi "Mon Amour".

Trupa BZN, al cărei nume este o abreviere pentru "Band zonder Naam/ Trupa Fără Nume", şi-a început cariera în anii '60, genul promovat de ea fiind pop-rock, cu influenţe britanice. În prezent, soliştii formaţiei sunt Annie Schilder şi Jan Keiser.

BZN se laudă cu o carieră de peste 40 de ani, 40 de albume vândute în milioane de copii şi un număr impresionant de turnee în toată lumea. Numele formaţiei a stat mult timp în topurile muzicale alături de Beatles, ABBA şi The Rolling Stones.

Preţurile biletelor pentru concertul din 6 decembrie sunt următoarele: 300 de lei (categoria VIP), 250 de lei (categoria I), 200 de lei (categoria II), 150 de lei (categoria III), 100 de lei (categoria IV) şi 50 de lei (categoria V). Biletele pot fi achiziţionate dela Magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Sala Palatului, magazinele Flanco, librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Diverta, Muzica, Palatul Naţional al Copiilor, Magazinele Vodafone, Germanos, Magazinele Domo, dar şi din Oficiile Poştei Române semnalizate cu bilete.ro. Online, acestea se pot achiziţiona de pe www.Biletoo.ro, www.BLT.ro, www.Bilet.ro, www.MyTicket.ro, www.Bilete.ro, www.Eventim.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici