Céline Dion, premiată pentru întreaga carieră la World Music Awards

Cântăreaţa canadiană Céline Dion a fost recompensată cu Legend Award la cea de-a 19-a ediţie a World Music Awards, distincţii care recompensează campionii vânzărilor din industria muzicală internaţională, care a avut loc la Monaco, informează AFP.

5 afișări
Imaginea articolului Céline Dion, premiată pentru întreaga carieră la World Music Awards

Céline Dion, premiată pentru întreaga carieră la World Music Awards

Cântăreaţa în vârstă de 39 de ani a primit premiul Legend pentru "contribuţia excepţională la dezvoltarea industriei muzicale". Dion deţine recordul de vânzări pentru o artistă din istoria muzicii, cu peste 180 de milioane de albume vândute.

Artista a primit premiul din mâinile prinţului Albert al II-lea.

La ceremonie au participat multe vedete, precum Avril Lavigne, Mika, Akon, David Guetta, Ciara şi Rihana.

Printre câştigătorii World Music Awards s-au numărat Avril Lavigne (cântăreaţa de muzică pop/ rock cu cele mai mari vânzări), Mika (cel mai bine vândut artist de muzică pop/ rock, cel mai bine vândut artist debutant), 50 Cent (cântăreţul de muzică rap cu cele mai mari vânzări), Linkin Park (grupul de muzică rock cu cele mai mari vânzări), Akon (cel mai bine vândut artist R&B), Rihanna (cea mai bine vândută artistă pop), Mana (cel mai bine vândut artist latino).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici