Ca-n Evul Mediu. O femeie le-a cerut fostului soţ şi actualului amant să se lupte pentru ea până la moarte / Urmările tragice ale confruntării

O femeie şi-a instigat fostul soţ şi actualul amant, proaspăt ieşit din închisoare, să lupte pentru a-i câştiga dragostea, relatează odditycentral.com.

5059 afișări
Imaginea articolului Ca-n Evul Mediu. O femeie le-a cerut fostului soţ şi actualului amant să se lupte pentru ea până la moarte / Urmările tragice ale confruntării

Ca-n Evul Mediu. O femeie le-a cerut fostului soţ şi actualul amant să se lupte pentru ea până la moarte / Urmările tragice ale confruntării

Asta Juskauskiene, în vârstă de 35 de ani, din Londra, este acuzată că i-ar fi determinat pe cei doi, pe fostul ei soţ, Giedruis Juskauskas (42 de ani), şi pe actualul amant, Mantas Kvedaras (25 de ani), să lupte până la moarte, relatează odditycentral.com.

Giedruis Juskauskas a fost găsit cu multiple urme de înjunghiere, sângerând masiv şi a murit la scurt timp după aceea. Poliţia a decis că altercaţia s-a petrecut în plină stradă, iar Mantas Kvederas a recunoscut crima.

În urma investigaţiilor, autorităţile au ajuns la concluzia ca cei doi bărbaţi au fost instigaţi în luptă de către femeia cu care amândoi aveau o relaţie. Asta Juskauskiene divorţase de Giedruis Juskauskas, cu care a avea o fetiţă de 5 ani, cu şase luni înainte ca acesta să fie ucis.

Înainte să-l cunoască pe actualul amant, femeia a avut o scurtă relaţie cu un fost puşcariaş cu care s-a şi căsătorit. Nici acest mariaj nu a funcţionat, iar Asta Juskauskiene a început o relaţie cu Mantas Kvederas, de asemenea proaspăt eliberat din închisoare.

După ce l-a omorât pe fostul soţ al iubitei sale, Mantas Kvederas a fost adăpostit în casa acesteia. În prezent, procesul se află în derulare, iar Asta Juskauskiene neagă orice implicare la odioasa crimă.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici