Cadou înainte de Crăciun. Primul pui de zimbru născut în libertate, în Munţii Făgăraş VIDEO

  • Primul pui de zimbru născut în libertate, în Munţii Făgăraş, a fost surprins în imagini.
  • Puiul a fost observat de rangeri: „turma de zimbri eliberată primăvara trecută păzea cu mare iscusinţă un ghem drăgălaş de blană”.
1144 afișări
Imaginea articolului Cadou înainte de Crăciun. Primul pui de zimbru născut în libertate, în Munţii Făgăraş VIDEO

Primul pui de zimbru FOTO Captură video Conservation Carpathia

„Dar ce avem noi aici? Vă spunem noi: cel mai frumos cadou pe care luna cadourilor îl putea oferi Munţilor Făgăraş, primul pui de zimbru, viţel, născut în libertate!”, scriu pe Facebook reprezentanţii organizaţiei Conservation Carpathia.

Zilele trecute, rangerii au văzut în turele de monitorizare că turma de zimbri eliberată primăvara trecută păzeşte „cu mare iscusinţă un ghem drăgălaş de blană”, de numai câteva săptămâni: 

„Suntem foarte bucuroşi să vedem că se confirmă faptul că Munţii Făgăraş sunt un loc bun pentru zimbri, că aceştia s-au acomodat foarte bine zonei. Reproducerea în natură este unul dintre cele mai importante semne care arată viabilitatea populaţiei unei specii. Continuăm să îl monitorizăm pe cel mic împreună cu întreaga turmă de zimbri care se simte tot mai acasă în Munţii Făgăraş”, anunţă organizaţia.

             

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici