Cadou neobişnuit de nuntă pentru prinţul William şi Kate: Un pui de pinguin

Prinţul William şi soţia sa, Kate Middleton, au primit drept cadou de nuntă un pui de pinguin dintr-o specie pe cale de dispariţie.

1593 afișări
Imaginea articolului Cadou neobişnuit de nuntă pentru prinţul William şi Kate: Un pui de pinguin

Cadou neobişnuit de nuntă pentru prinţul William şi Kate: Un pui de pinguin (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Cadoul neobişnuit le-a fost făcut ducelui şi ducesei de Cambridge de către Grădina Zoologică Chester, informează dailymail.co.uk.

Puiul de pinguin, botezat Acorn/Ghindă, nu va părăsi însă grădina zoologică pentru a fi găzduit de tinerii căsătoriţi. Acesta a fost adoptat de William şi Kate şi va continua să trăiască la Grădina Zoologică Chester, alături de alţi 50 de pinguini din specia Humboldt, din care face parte.



Un reprezentant al grădinii zoologice a declarat că este o onoare ca William şi Kate să fie părinţi adoptivi pentru un pinguin.

"Sperăm ca cei doi să vină să îl vadă pe Acorn jucându-se în piscină cât de curând", a declarat reprezentantul de la grădina zoo.

Pinguinul a fost desemnat cadoul grădinii zoo pentru tinerii căsătoriţi cu ajutorul voturilor publicului pe un site de socializare. 400 de specii de animale au fost postate ca variante de cadou, iar Acorn a strâns peste 20 la sută din voturile publicului.

Pinguinii Humboldt trăiesc pe coastele din Peru şi Chile şi sunt pe cale de dispariţie din cauza pescuitului abuziv, schimbărilor climatice şi acidificării oceanului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici