Cadoul neaşteptat primit de angajaţii unei agenţii imobiliare. Momentul în care compania îi surprinde cu bonusuri de 10 milioane de dolari. VIDEO

O companie imobiliară şi-a surprins angajaţii cu bonusuri în valoare totală de 10 milioane de dolari, la o petrecere de sărbători. Preşedintele companiei şi-a dorit să le mulţumească pe această cale pentru munca şi eforturile depuse, potrivit CNN.

3325 afișări
Imaginea articolului Cadoul neaşteptat primit de angajaţii unei agenţii imobiliare. Momentul în care compania îi surprinde cu bonusuri de 10 milioane de dolari. VIDEO

Sursa: Twitter

Atunci când angajaţii unei companii imobiliare din Maryland au primit misterioasele plicuri roşii, nimeni nu s-a aşteptat să găsească înăuntru o asemenea surpriză. Fiecare dintre cei 198 de norocoşi a primit un bonus de aproximativ 50.000 de dolari, suma totală oferită de conducerea companiei ridicându-se la 10 milioane de dolari, a relatat CNN.

 

„Când am deschis plicul, nu mă aşteptam la aşa ceva”, a povestit Stephanie Ridgeway, una dintre angajatele companiei. „Nu-mi puteam crede ochilor. Nici nu am cuvinte să descriu cum m-am simţit, a fost minunat. Încă sunt în stare de şoc. Un asemenea lucru îţi poate schimba viaţa.”

Preşedintele companiei,  Lawrence Maykrantz, a declarat că acesta a fost un cadou prin care îşi exprimă recunoştinţa faţă de angajaţi pentru contribuţiile aduse în atingerea obiectivelor cuantificabile în 20 de milioane de metri pătraţi de proprietăţi imobiliare.

Fiecare angajat a primit o anumită sumă, în funcţie de numărul de ani petrecuţi în cadrul companiei. Cel mai „sărac” plic conţinea 100 de dolari şi a fost oferit unei persoane care tocmai se angajase acolo şi nu începuse încă să lucreze propriu-zis. La polul opus, cel mai generos bonus a fost în valoare de 270.000 de dolari.

„Cu toţii s-au simţit copleşiţi şi emoţionaţi. Se auzeau ţipete şi râsete peste tot, îmbrăţişările zburau dintr-o parte în alta a camerei”, a comentat Maykrantz. „Se aliniau să ne îmbrăţişeze, să ne strângă mâna şi să ne mulţumească. Am auzit o mulţime de poveşti despre ce vor face cu bonusul primit. O parte din angajaţi au scăpat acum de datorii, alţii îşi plătesc ratele sau împrumuturile de studii.”

Stephanie Ridgeway, care lucrează pentru compania de imobiliare de 14 ani, a povestit că vrea să păstreze o mare parte din bani pentru copiii ei, în fondul dedicat studiilor universitare.

„Suntem extrem de mândri de angajaţii noştri. Ei sunt motivul principal al succesului companiei, aşa că ne-am dorit să le mulţumim şi cred că am şi reuşit”, a mai spus Maykrantz.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici