Cadouri de Valentine’s Day - de la spa în doi, la dispozitivul de analizat pielea

Sfântul Valentin îşi face reclamă pe email, pe SMS, pe bloguri şi pe Facebook. Pe toate canalele de comunicare curg ofertele speciale de ziua Sfântului. Dintre ofertele care bombardează e-mailurile: crema cu extract de melc sau de caviar, ori cu extract din venin de şarpe.

145 afișări
Imaginea articolului Cadouri de Valentine’s Day - de la spa în doi, la dispozitivul de analizat pielea

Cadouri de Valentine’s Day - de la spa în doi, la dispozitivul de analizat pielea (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pentru a doua oară în viaţa mea am fost la mall. Cu o tipă ok, vorbea puţin. Înăuntru, iadul pe pământ: balonaşe, steguleţe, peste tot numai roz. Atunci m-am prins că era Valentine's. Ea era toată numai zâmbet. Mă pomenesc cu un DJ în faţă, cu un bliţ în ochi şi cu un certificat roz în mână. Ne căsătoriseră pentru o zi. Dintr-odată, fata a început să vorbească încontinuu. Mi-a spus că ştie ea că în adâncurile mele sunt un romantic incurabil. Acuma, eu sufăr de o singură boală: rozofobie".

Vorbele astea le-a strigat un tânăr cocoţat pe un butoi şi cu o portavoce în mână, la metrou la Universitate, acum doi ani. O firmă organizase protest împotriva "siropoşeniilor" de Valentine's Day, 1 şi 8 Martie.

Citeşte mai multe despre cadourile de Valentine's Day pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici