Cadouri pentru divorţ, după modelul cadourilor de casă nouă

Proprietarii unui lanţ de magazine din Marea Britanie au lansat lista de daruri pentru divorţ, după modelul tradiţionalei liste de cadouri pentru invitaţii la nuntă.

232 afișări
Imaginea articolului Cadouri pentru divorţ, după modelul cadourilor de casă nouă

Cadouri pentru divorţ, după modelul cadourilor de casă nouă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Noul serviciu permite persoanelor divorţate să primească daruri pentru a-şi amenaja din nou locuinţa.

"Divorţul poate costa mult, iar cu o listă de cadouri pentru divorţ, familia şi prietenii îl pot ajuta pe cel care a trecut prin această experienţă să înceapă o nouă viaţă", a spus Peter Moore, şeful serviciului de vânzări al companiei. "În cazul unui divorţ, unul dintre cei doi părăseşte domiciliul conjugal şi nu are lucruri pentru noua sa locuinţă", a adăugat acesta.

Cadourile de pe lista de divorţ variază de la lenjerie de pat la cuptoare cu microunde şi televizoare.

Potrivit companiei Debenhams, serviciul a fost lansat pe fondul creşterii popularităţii felicitărilor şi petrecerilor de divorţ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici