Calendar cu modele sexy în coşciuge

O companie italiană producătoare de articole funerare a lansat un calendar de promovare, în stil gotic, cu modele sexy în coşciuge, informează publicaţia The Sun.

210 afișări
Imaginea articolului Calendar cu modele sexy în coşciuge

Calendar cu modele sexy în coşciuge (Imagine: www.cofanifunebri.it)

Compania care a lansat calendarul a decis să asezoneze noua serie de coşciuge din lemn cu modele sexy în lenjerie intimă.

Asocierea atipică, care rupe binomul vizual consacrat - automobile şi răvăşitoare apariţii feminine - a fost creată ca un stimulent de vânzări pentru noua linie de produse.

În anii trecuţi, compania de articole funerare cu sediul la Roma, a folosit soţiile sau prietenele angajaţilor ca modele în calendar. Anul acesta însă, echipa managerială a decis să organizeze o şedinţă foto ca la carte, într-o biserică veche, care să aibă ca protagoniste fotomodele adevărate.

Tot din seria excentricităţi, firma italiană a lansat "o linie fashion" de coşciuge, unele dintre ele în culorile celor două mari echipe de fotbal ale oraşului AS Roma şi Lazio.

Calendarul poate fi cumpărat de pe site-ul companiei pentru suma de 9,30 euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici