Călin Goia, Voltaj: Eu nu văd Iris fără Cristi Minculescu, aşa cum nu văd Queen fără Freddy Mercury

Călin Goia, solistul trupei Voltaj, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX că a considerat întotdeauna că "Iris este de fapt Cristi Minculescu", precizând că speră ca Minculescu să revină asupra deciziei sale, aşa cum a mai făcut-o în trecut.

462 afișări
Imaginea articolului Călin Goia, Voltaj: Eu nu văd Iris fără Cristi Minculescu, aşa cum nu văd Queen fără Freddy Mercury

Călin Goia, Voltaj: Eu nu văd Iris fără Cristi Minculescu, aşa cum nu văd Queen fără Freddy Mercury (Imagine: Alin Matei / MediafaxFoto)

"Eu am considerat întotdeauna că Iris este de fapt Cristi Minculescu. El a mai avut două plecări şi s-a întors. Este foarte posibil să se întoarcă şi acum. Dacă s-ar retrage definitiv, ar fi o mare pierdere pentru muzica românească. Eu sunt un mare fan al lui şi sper să-l văd în continuare pe scenă. Cred că este foarte posibil să revină asupra deciziei sale", a declarat Călin Goia.

"Eu nu văd însă Iris fără Cristi Minculescu, aşa cum nu văd Queen fără Freddy Mercury, ca să fac o analogie internaţională", a mai spus Călin Goia.

În ceea ce priveşte cooptarea lui Toni Şeicărescu ca solist al Iris, Călin Goia a spus că este normal ca membrii trupei să încerce să continue drumul fără Cristi Minculescu. "Dar nu va mai fi acelaşi lucru nici pe departe, cu toate că Toni Şeicărescu este o voce foarte bună, un solist extraordinar", a comentat Goia.

El a amintit, totodată, că "o plecare de genul acesta" a lui Cristi Minculescu a dus la înfiinţarea formaţiei Voltaj. Cristi Minculescu şi chitaristul Adrian Ilie au plecat de la Iris şi au înfiinţat în 1982 trupa Voltaj.

"A durat şase luni (în formula cu Minculescu şi Ilie, n.r.), dar geneza Voltaj este legată de Cristi Minculescu, de o plecare a lui de la Iris", a mai spus Călin Goia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici