"Camera 1408", pe primul loc în box office-ul românesc

Thriller-ul "Camera 1408", bazat pe o nuvelă de Stephen King, conduce box office-ul românesc cu încasări de aproape 89.000 de lei obţinute weekend-ul trecut, conform datelor centralizate de Champions.

1 afișare
Imaginea articolului "Camera 1408", pe primul loc în box office-ul românesc

Thriller-ul "Camera 1408", pe primul loc în box office-ul românesc

Această premieră cu John Cusack şi Samuel L. Jackson în rolurile principale a fost văzută de 5.523 de spectatori de vineri până duminică.

Fostul lider al clasamentului, "Ultimatumul lui Bourne", cu Matt Damon în rolul principal, se află acum pe locul secund, cu încasări de peste 51.500 lei. Filmul de acţiune, bazat pe un bestseller scris de Robert Ludlum, a atras 3.363 de români în sălile de cinema între 17 şi 19 august.

"Harry Potter şi Ordinul Phoenix", care se află din 20 iulie în cinematografele româneşti, se situează pe poziţia a treia, cu încasări de aproape 26.000 lei. Circa 2.280 de spectatori au văzut al cincilea film din seria "Harry Potter" weekend-ul trecut.

Thriller-ul "Ruptura", cu Anthony Hopkins, ocupă locul al patrulea (24.807 lei încasări, 1.502 de spectatori), fiind urmat de comedia "Evan Atotputernicul" (15.107 lei încasări, 1.100 de spectatori).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici