Camera în care lucrezi dă tonul zilei. Recomandările specialiştilor pentru eficienţă maximă şi stare de bine

  • Lucrul în pat nu este la fel de eficient ca cel de la birou
  • E de preferat ca locul de birou să fie situat la perete sau la geam
  • Adina este traducător şi se supune lucrului de acasă în perioada asta
537 afișări
Imaginea articolului Camera în care lucrezi dă tonul zilei. Recomandările specialiştilor pentru eficienţă maximă şi stare de bine

Tu ce schimbări ţi-ai făcut în cameră de când lucrezi de acasă? Iată recomandările specialiştilor

Adina are 30 de ani si este traducător de cărţi, iar în perioada aceasta lucrează de acasă. În fiecare dimineaţă merge la alergat, după care îşi pregăteşte o cafea.

„Îmi fac o cafea pentru a-mi stimula creativitatea, îmi fac puţină ordine pe masa de birou şi încep lucrul.”

Multe persoane au apelat şi la sfaturile designerilor de interior, iar majoritatea au optat pentru un spaţiu de birou la perete, mai retras, cu lămpi care să ofere lumină optimă şi fără obiecte nefolositoare muncii de birou care să distragă atenţia.

„Din punct de vedere al calităţii muncii e bine să aibă un blat de birou care să aibă minim 50 de cm adâncime.  E de preferat ca locul de birou pentru o concentrare mai bună să fie situat la perete sau cu vedere către fereastră”, spune Alina Pârvu, blogger şi desginer de interior.

Specialiştii nu recomandă lucrul din pat, pentru că rişti să fii mai puţin eficient.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici