Cameron Diaz a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame

Actriţa americană Cameron Diaz a primit luni o stea pe celebrul bulevard al starurilor de la Hollywood, informează bbc.co.uk.

41 afișări
Imaginea articolului Cameron Diaz a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame

Cameron Diaz a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Bunii ei prieteni, actorii Tom Cruise, Katie Holmes şi Lucry Liu s-au aflat alături de alte sute de admiratori în timpul acestei ceremonii.

Actriţa americană a dedicat succesul de care se bucură părinţilor ei. Tatăl său a decedat în aprilie, la vârsta de 58 de ani, în urma unei pneumonii.

Cameron Diaz a mărturisit că dragostea părinţilor săi i-a dat "puterea şi curajul de a duce această viaţă extraordinară".

Actriţa americană, devenită cunoscută după rolul din 1994 din filmul "Masca", în care a jucat alături de Jim Carey, urmează să joace în drama "My Sister's Keeper". În acest film, ea va interpreta rolul unei mame cu trei copii, din care unul este bolnav de leucemie.

Cameron Diaz s-a născut în 1972 în oraşul californian San Diego şi a început să lucreze ca model la vârsta de 16 ani. Rolurile care i-au adus celebritatea au fost cele din filmele "Mary cea cu vino-ncoa'/ Something About Mary" (1998), "Vanilla Sky - Deschide ochii" (2001) şi din franciza "Îngerii lui Charlie".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici