Cameron Diaz: Mă simt atrasă de femei şi îmi place sexul animalic

Actriţa americană Cameron Diaz şi-a şocat admiratorii, declarând într-un interviu pentru revista Playboy că se simte atrasă de femei şi că îi place sexul "animalic", informează dailymail.co.uk.

319 afișări
Imaginea articolului Cameron Diaz: Mă simt atrasă de femei şi îmi place sexul animalic

Cameron Diaz: Mă simt atrasă de femei şi îmi place sexul animalic (Imagine:Arhiva Mediafax Foto/AFP)

"Sexualitatea şi dragostea pot fi două lucruri diferite. Pot fi atrasă din punct de vedere sexual de o femeie, dar acest lucru nu înseamnă că vreau să fiu îndrăgostită de o femeie. Dacă voi avea o experienţă sexuală cu o femeie, nu înseamnă că sunt lesbiană. Adeseori punem oamenilor aceste etichete şi îi catalogăm cu ajutorul unor definiţii, însă aceste lucruri sunt dificil de definit", a declarat actriţa americană.

Dezvăluind o serie de detalii despre preferinţele ei sexuale, Cameron Diaz a adăugat: "Am preferinţe primare la acest nivel, destul de animalice, de genul «Aruncă-mă pe umăr. Tu bărbat, eu femeie». Îmi place contactul fizic. Trebuie să îl pot atinge întotdeauna pe iubitul meu. Asta nu e ceva opţional".

Actriţa, care a avut o relaţie de trei ani cu starul Justin Timberlake, a negat că ar avea o aventură cu jucătorul american de baseball Alex Rodriguez şi a precizat că este fericită cu statutul ei actual de celibatară.

"Am fost implicată în diverse relaţii încă de la vârsta de 16 ani. În ultimii trei ani am luat decizia de a nu mai avea o relaţie pentru atât timp cât îmi doresc acest lucru", a adăugat Cameron Diaz.

Referindu-se la fostul ei iubit Justin Timberlake, actriţa americană l-a descris drept "o persoană talentată şi amuzantă" şi a precizat că relaţia lor actuală este una "profesională, cu o dinamică bună".

Cameron Diaz se află în aceste zile în plin turneu de promovare a celui mai recent proiect în care a fost distribuită, comedia "Knight and Day", în care joacă alături de Tom Cruise.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici