Campanie împotriva expedierii de SMS-uri în timpul conducerii automobilului - VIDEO

Cineastul german Werner Herzog a filmat un scurtmetraj inclus într-o campanie iniţiată cu scopul de a avertiza populaţia în legătură cu riscurile generate de expedierea de SMS-uri în timpul conducerii automobilului.

275 afișări
Imaginea articolului Campanie împotriva expedierii de SMS-uri în timpul conducerii automobilului - VIDEO

Campanie împotriva expedierii de SMS-uri în timpul conducerii automobilului

Scurtmetrajul regizat de renumitul cineast german se intitulează "From One Second To The Next" şi a fost inclus în campania "It Can Wait", lansată pentru a-i convinge pe participanţii la trafic să nu mai citească şi să expedieze SMS-uri în timp ce se află la volan, informează contactmusic.com.

Filmul prezintă vieţile şi decesele persoanelor care au murit în accidente rutiere ca şi vieţile persoanelor cu care acestea comunicau prin SMS cu puţin timp înainte de producerea acelor accidente fatale.

Scurtmetrajul "From One Second To The Next" poate fi urmărit online pe site-ul ItCanWait.com.

Werner Herzog, pe numele său real Werner Stipetic, s-a născut în 1942, fiind regizor, actor, scenarist şi producător. El a produs, a scris şi a regizat peste 50 de filme şi a apărut ca actor în câteva dintre ele. Printre acestea se numără "La boheme" (2009), "My Son, My Son, What Have Ye Done" (2009), "Evadare în zori/ Rescue Dawn" (2006) şi "Omul Grizzly/ Grizzly Man" (2005).

În ultimii ani, Werner Herzog s-a concentrat pe realizarea de documentare, printre acestea numărându-se "Cape of Forgotten Dreams" - un film despre picturile rupestre din Franţa - şi "Into the Abyss" - un film-studiu despre pedeapsa capitală din statul american Texas.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici