Candidaţi - vedetă din campania electorală, duminică, în emisiunea "Apropo TV"

Candidaţii - vedetă, pentru care apariţiile electorale din proaspăta încheiată campanie nu au reprezentat câtuşi de puţin debutul în lumina reflectoarelor, vor fi prezentaţi în emisiunea "Apropo TV", difuzată duminică, de la ora 13.05, la Pro TV şi pe voyo.ro, potrivit unui comunicat.

149 afișări
Imaginea articolului Candidaţi - vedetă din campania electorală, duminică, în emisiunea "Apropo TV"

Candidaţi - vedetă din campania electorală, duminică, în emisiunea "Apropo TV" (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Privind mai atent, devine destul clar că cei mai mulţi candidaţi - vedetă, cei pentru care apariţiile electorale din proaspăta încheiată campanie nu au reprezentat câtuşi de puţin debutul în lumina reflectoarelor, au încercat să-şi exercite farmecele şi la recentele alegeri locale.

Duminică, de la 13.05, "Apropo TV" face sondaje, calculează procente şi buletine de vot, pentru a vedea care au fost şansele reale ale lui Mugur Mihăescu, Irinel Columbeanu, Gigi Becali, Silviu Prigoană şi Anghel Iordănescu de a pune umărul la bunăstarea Bucureştiului.

Între scena din showbiz şi cea politică este un pas mic pentru spectator, dar un pas mare şi dificil pentru răsfăţaţii ecranelor.

La rubrica "Oameni. Destine. Împliniri", laudele se îndreaptă către Monica Bârlădeanu sau, cum ar spune americanul, Monica Dean.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici