Cannes 2015: Mădălina Ghenea, în ie, alături de Jane Fonda, la premiera filmului "La giovinezza" - FOTO

Mădălina Ghenea a purtat o ie, miercuri, la Festivalul Internaţional de Film de la Cannes, cu ocazia premierei lungmetrajului "La giovinezza/ Youth", de Paolo Sorrentino, unde tânăra actriţa română a pozat alături de actorii Jane Fonda, Harvey Keitel, Michael Caine şi Rachel Weisz.

15240 afișări
Imaginea articolului Cannes 2015: Mădălina Ghenea, în ie, alături de Jane Fonda, la premiera filmului "La giovinezza" - FOTO

Cannes 2015: Mădălina Ghenea, în ie, alături de Jane Fonda, la premiera filmului "La giovinezza" (Imagine: HEPTA)

Fotomodelul şi actriţa Mădălina Ghenea a participat, miercuri, la premiera celui mai recent film al lui Paolo Sorrentino, "Youth", din a cărui distribuţie face parte, potrivit paginii de Facebook a evenimentului.

Pe de altă parte, publicaţia The Hollywood Reporter scria, marţi, că Mădălina Ghenea a atras atenţia la Festivalul Internaţional de Film de la Cannes cu posteriorul său, care apare pe afişul lungmetrajului aflat în competiţia oficială a evenimentului cinematografic.

Ghenea a declarat pentru prestigioasa publicaţie că are pe agenda ei alte trei proiecte - două roluri principale şi unul secundar. Ea va filma pentru cele trei pelicule până la sfârşitul lunii octombrie. Astfel, Mădălina Ghenea va juca, printre altele, rolul principal în "Condemned to Love", debutul regizoral al scenaristului premiat cu Oscar Barry Morrow, un film pe care îl descrie ca fiind "o poveste magică de dragoste".

Totodată, Ghenea a declarat pentru The Hollywood Reporter că nu o deranjează atenţia acordată afişului filmului "Youth". "Nu cred că este vulgar, mi se pare frumos", a spus ea, adăugând că speră ca pe viitor prestaţia sa actoricească să fie în centrul atenţiei.

"Am trei proiecte planificate. Aşadar, cred că fac o treabă bună la audiţii. (...) Şi, când merg la acestea, nu le arăt posteriorul", a mai spus Ghenea.

Mădălina Ghenea a filmat alături de legendarul actor britanic Michael Caine pentru pelicula "La giovinezza/ Youth", în regia lui Paolo Sorrentino. Tabloidul britanic Daily Mail prezenta, în iulie 2014, fotografii de pe platourile de filmare ale peliculei, în care Mădălina Ghenea apare defilând în ipostază de Miss Universe pe un podium, în timp ce este admirată de actorul Michael Caine.

Mădălina Ghenea, în vârstă de 26 de ani, şi Michael Caine, în vârstă de 82 de ani, fac parte din distribuţia filmului "La giovinezza", alături de alţi actori cunoscuţi, precum Rachel Weisz, Harvey Keitel, Jane Fonda şi Paul Dano.

Filmul spune povestea a doi bătrâni prieteni - un dirijor şi compozitor, pe de o parte, şi un regizor, pe de altă parte -, care se gândesc la cât timp le-a mai rămas de trăit, în timp ce îşi petrec vacanţa în Munţii Alpi. Filmul urmăreşte eforturile celor doi de a se întoarce la cariera lor, precum şi relaţiile pe care le au cu copiii lor, dar şi modul în care aceştia interacţionează cu ceilalţi oaspeţi ai hotelului la care sunt cazaţi.

"La giovinezza" este al doilea film la care regizorul italian Paolo Sorrentino lucrează cu actori de limba engleză, după "Rocker Hit: Ochi pentru ochi/ This Must Be the Place", cu Sean Penn.

Potrivit informaţiilor publicate pe site-ul imdb.com, pelicula ar urma să fie lansată pe 21 mai, în Italia. Filmările au avut loc în Italia, Elveţia şi Marea Britanie.

Paolo Sorrentino este cunoscut pentru pelicula "La Grande Bellezza/ The Great Beauty", care a câştigat anul trecut premiul Oscar pentru cel mai bun film străin. Prezentată în premieră mondială în competiţia de la Cannes 2013, pelicula lui Sorrentino a câştigat 20 de premii, printre care patru ale Academiei de Film Europene - pentru cel mai bun regizor, cel mai bun actor, cel mai bun film, cel mai bun monteur - şi un Glob de Aur pentru cel mai bun film străin.

Mădălina Ghenea s-a născut în 1987, la Slatina. Cariera ei în domeniul modei a început pe când avea 15 ani. În 2010, ea a participat la concursul "Ballando con le stele", difuzat de televiziunea italiană Rai Uno. Mădălina Ghenea a debutat ca actriţă în 2011, în comedia italiană "I Soliti Idioti", în regia lui Enrico Lando. Ea a jucat şi în filmul "Dom Hemingway", în regia lui Richard Shepard, în care apare alături de Jude Law. Pe de altă parte, Mădălina Ghenea a primit premiul Sorriso diverso Roma 2012, pentru rolul interpretat în filmul "Razzabastarda" de Alessandro Gassman, distincţia fiind acordată de o asociaţie culturală în contextul ediţiei din 2012 a Festivalului Internaţional de Film de la Roma.

Mădălina Ghenea a fost desemnată una dintre cele mai dorite femei ale anului 2012 într-un top alcătuit de site-ul AskMen.com şi, de-a lungul timpului, ar fi avut relaţii cu actori faimoşi, precum Leonardo DiCaprio, Gerard Butler şi Michael Fassbender, potrivit informaţiilor apărute în presa internaţională.

Cea de-a 68-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes a debutat pe 13 mai şi se va încheia duminică. Juriul competiţiei oficiale este prezidat de cineaştii americani Joel şi Ethan Coen.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici