CANNES 2016, fără inhibiţii: Săruturile starurilor. Catherine Deneuve cu Lafitte, Binoche cu Tedeschi - GALERIE FOTO

Diva anilor '70, Catherine Deneuve l-a sărutat lung pe buze pe Laurent Lafitte, gazda festivităţii de deschidere a Festivalului de la Cannes. Pe 13 mai, un alt sărut excentric a fost surprins de fotografi: Actriţa Juliette Binoche a sărutat-o pe Valeria Bruni Tedeschi, transmite L'Express.

2798 afișări
Imaginea articolului CANNES 2016, fără inhibiţii: Săruturile starurilor. Catherine Deneuve cu Lafitte, Binoche cu Tedeschi - GALERIE FOTO

CANNES 2016, fără inhibiţii: Săruturile starurilor. Catherine Deneuve cu Lafitte, Binoche cu Tedeschi - GALERIE FOTO (Imagine: Hepta)

La ceremonia de deschidere a Festivalului de la Cannes, Catherinei Deneuve, îmbrăcată într-o rochie de seară somptuoasă, l-a sărutat cu patimă pe Laurent Lafitte, gazdă şi maestru de ceremonii la festivitate. Lafitte a părut surprins de sărutul divei, iar presa din Franţa a vuit, răscolită de lipsa de inhibiţii a frumoasei Deneuve, transmite Le Figaro.

Festivalul de la Cannes continuă în aceeşi notă, cu actori dezinhibaţi ce fac show şi şochează pe covorul roşu. Exuberanţii actori Fabrice Luchini, Valeria Bruni Tedeschi şi Juliette Binoche s-au sărutat şi ei impetuos în faţa fotografilor, la sesiunea foto dinaintea proiecţiei filmului "Ma Loute", regizat de Bruno Dumont. Binoche s-a sărutat cu Valeria Bruni Tedeschi, apoi cu Fabrice Luchini şi...viceversa.

Fabrice Luchini a glumit ironic, la conferinţa de presă pentru "Ma Loute", de pe 13 mai. Le-a spus jurnaliştilor că între el şi Valeria Bruni Tedeschi există o chimie puternică. "De o lună, sunt complet pierdut. Din fericire, Valeria a fost lângă mine şi am avut o experienţă sexuală frumoasă."

Chiar dacă Fabrice Luchini n-a zis o vorbă despre relaţia ce s-a înfiripat între el şi Juliette Binoche, sărutul lor a fost mai mult decât grăitor, speculează presa franceză.

Catherine Deneuve, ajunsă în prezent la vârsta de 72 de ani, a ştiut cu multă inteligenţă să facă trecerea de la rolurile de sex-simbol din tinereţe la roluri mature, serioase, şi rămâne una dintre cele mai căutate actriţe franceze. Ea a putut fi văzută recent în filmul "Elle s'en va/ On My Way", de Emmanuelle Bercot, inclus în competiţia oficială a Festivalului de la Berlin 2013. Celebra actriţă franceză va putea fi văzută în curând pe marile ecrane în alte două filme regizate de cineaşti de marcă - "L'homme que l'on aimait trop", de André Téchiné, şi "Trois coeurs", de Benoît Jacquot.

Catherine Deneuve, pe parcursul carierei sale impresionate, a câştigat două premii César, o Copa Volpi la Festivalul de la Veneţia, un Urs de Argint la Festivalul de la Berlin şi o nominalizare la Oscar. Simbolizând eleganţa franceză, Catherine Deneuve este una dintre puţinele actriţe din Franţa care au fost incluse în Hall of Fame, la Hollywood. Pe 7 decembrie 2013, la Berlin, Catherine Deneuve a fost recompensată cu un premiu pentru întreaga carieră la gala organizată de Academia de Film Europeană.

Juliette Binoche este o actriţă franceză care a debutat în teatru, în anii adolescenţei, şi a jucat ulterior în peste 40 de filme, începând din 1983. Deşi a cunoscut rapid succesul în cinematografia franceză, pe plan internaţional, Binoche a devenit celebră abia în 1988, graţie rolului din "Insuportabila uşurinţă de a fi". Juliette Binoche a câştigat un premiu César pentru prestaţia din "Trei culori: Albastru" (1993) şi Oscarul pentru rolul din "Pacientul englez" (1996). Printre celelalte roluri notabile se numără cele din lungmetrajele "Amanţii de pe Pont-Neuf/ Les Amants du Pont-Neuf" (1991), "Damage" (1992), "Ciocolată cu dragoste/ Chocolat" (2000), "Ascuns/ Caché" (2005) şi "Le voyage du ballon rouge" (2007).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici