Cântăreaţa Anahi adoră sarmalele româneşti

Cântăreaţa Anahi, aflată în România pentru un concert pe care-l va susţine vineri seară, de la ora 19.00, la Arenele Romane, a mărturisit la emisiunea "Povestiri de noapte" că adoră sarmalele româneşti, informează postul Acasă.

54 afișări
Imaginea articolului Cântăreaţa Anahi adoră sarmalele româneşti

Cântăreaţa Anahi adoră sarmalele româneşti (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Artista i-a mărturisit lui Cabral că de câte ori vine în România mănâncă sarmale şi că îi place foarte mult acest fel de mâncare. Cântăreaţa a mai spus că îi place foarte mult să vadă zăpada şi că se bucură că sosirea ei în România a fost însoţită de prima zăpadă în Capitală.

În platoul emisiunii "Povestiri de noapte" de la Acasă s-au aflat şi mulţi fani care i-au adus cadouri de Crăciun artistei mexicane. Anahi le-a mulţumit şi le-a spus că zâmbetele şi dragostea lor sunt cele mai frumoase cadouri.

Anahi a venit în România pentru a patra oara şi a reuşit, de fiecare dată, să aducă la concertele ei mii de fani. "Sunt la patra vizită în România, iar anul acesta am revenit pentru a doua oară. De fiecare dată mă reîntorc cu drag în România datorită fanilor şi oamenilor care sunt foarte calzi, prietenoşi şi bine educaţi. Publicul român este incredibil! Le mulţumesc pentru tot sprijinul acordat. Am emoţii pentru concert şi în acelaşi timp am multe speranţe", mărturiseşte Anahi.

Vedeta a vorbit în studioul "Povestirilor de noapte" şi despre planurile sale de sărbători. "De Crăciun, îmi doresc multă sănătate, pentru că este cea mai importantă. Voi petrece Crăciunul acasă, în Mexic alături de familia mea. Abia aştept să-i revăd", spune cântăreaţa.

Anahi va susţine un concert, vineri, de la ora 19.00, la Arenele Romane. Ea îşi aşteaptă fanii într-un nou concert din turneul de promovare al albumului "Mi delirio".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici