Cântăreaţa Duffy va juca într-o dramă romantică

Cântăreaţa galeză Duffy va juca în drama romantică "Secret Love", produsă de Parkland Pictures, au anunţat producătorii, care vor prezenta proiectul la piaţa de filme de la Cannes, conform screendaily.com.

152 afișări
Imaginea articolului Cântăreaţa Duffy va juca într-o dramă romantică

Cântăreaţa Duffy va juca într-o dramă romantică (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Filmările pentru pelicula "Secret Love", care are un buget de 3,2 milioane de dolari, vor începe toamna aceasta, în Ţara Galilor.

Filmul spune povestea de dragoste dintre o tânără şi un bărbat căsătorit şi mai în vârstă, concentrându-se pe stările sufleteşti ale acesteia, după ce iubitul ei moare pe neaşteptate.

Cântăreaţa Duffy Jones, al cărei album de debut, "Rockferry", a fost vândut în peste 7 milioane de exemplare în toată lumea, va compune de asemenea cântecele originale pentru acest lungmetraj şi va colabora la alcătuirea coloanei sonore.

Filmul "Secret Love", al cărui scenariu este scris de Emyr Humphreys, va fi regizat de Dewi Humphreys şi produs de Chantelle de Carvalho.

Duffy a debutat pe marele ecran în drama "Patagonia" (2010), de Marc Evans, iar melodiile sale au apărut pe coloana sonoră a unor filme precum "O lecţie de viaţă/ An Education" şi "Războiul mireselor/ Bride Wars".

Aimee Anne Duffy, născută pe 23 iunie 1984, în Ţara Galilor, cunoscută sub numele de scenă Duffy, este o compozitoare şi interpretă britanică. Cu un timbru special şi abordând un stil muzical cu accente retro, artista galeză şi-a lansat albumul de debut, "Rockferry", în 2008, bucurându-se de un imens succes comercial şi fiind recompensată cu un premiu Grammy. Cel de-al doilea album, intitulat "Endlessly", a fost lansat în noiembrie 2010. În prezent, cântăreaţa lucrează la cel de-al treilea album al său.

Duffy a concertat şi în România, la Mamaia, în iunie 2009.

Piaţa de filme de la Cannes, cel mai mare târg de profil din lume, are loc în timpul Festivalului de la Cannes, a cărui a 67-a ediţie se va desfăşura între 14 şi 25 mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici